In & Out

Βίντεο: Μια ματιά στη γραμμή παραγωγής του νέου Honda Civic Type R

Το επερχόμενο Honda Civic Type R είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα αυτοκίνητά της χρονιάς και ενώ οι λεπτομέρειες του hot hatch μας δίνονται αργά αλλά σταθερά από τη Honda, αυτό το βίντεο μας δίνει μια ματιά από τη διαδικασία παραγωγής του αυτοκινήτου στο εργοστάσιο Saitama στην Ιαπωνία.

Πιστεύουμε ότι θα βρείτε το παρακάτω βίντεο εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίσης αρκετά χαλαρωτικό. Δεν υπάρχει δυνατή μουσική ή ειδικά εφέ, μόνο 8 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα εξαρτημάτων που κατεργάζονται και βάφονται, ρομπότ που κάνουν εργασίες και Civic Type R που κατασκευάζονται…

Το βίντεο ξεκινά από το φανοποιείο, όπου τα ακατέργαστα πάνελ για το Civic Type R σφυρηλατούνται από λαμαρίνα. Αργότερα, βλέπουμε τα πάνελ και το πλαίσιο που βάφονται πριν τα πάντα συναρμολογηθούν, ενώ το αυτοκίνητο σιγά-σιγά ζωντανεύει και το βίντεο τελειώνει στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου του εργοστασίου, όπου οι μηχανικοί της Honda ελέγχουν για τυχόν μικρές ατέλειες…

Για την ιστορία, οι τρεις τελευταίες γενιές του hot hatch της Honda κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η επερχόμενη γενιά του Civic Type R θα κατασκευαστεί στην Ιαπωνία.

Το νέο Civic Type R θα κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων και απόδοσης 325 ίππων, ενώ ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο θα είναι η μοναδική επιλογή μετάδοσης, με την ισχύ να μεταφέρεται στους μπροστινούς τροχούς.

Τέλος, αναμένεται να δούμε το νέο Type R να έρχεται στην Ευρώπη κάποια στιγμή στις αρχές του 2023.

Related posts
Auto NewsIn & OutNews

Βίντεο: Ο Lucas di Grassi προκαλεί με το CUPRA Tavascan τις ακραίες συνθήκες της Lapland…

Auto NewsIn & OutNews

Macallan και Bentley δημιούργησαν ένα ουίσκι πιο ακριβό και από αυτοκίνητο!

FeaturesIn & OutIn Pen & Ink

Θέμα: Όλες οι Ferrari του Lewis Hamilton!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!