Auto NewsNews

Τρία νέα βραβεία για το Hyundai Ioniq 6

Το ηλεκτρικό Ioniq 6 της Hyundai κατέκτησε τα διάσημα βραβεία World Car of the Year, World Electric Vehicle και World Car Design of the Year!

Το Ioniq 6 διακρίθηκε από την διεθνή κριτική επιτροπή για τη μοναδική αεροδυναμική του σχεδίαση και την εξαιρετική αμιγώς ηλεκτροκίνητη γκάμα του, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης (NYIAS).

Μια κριτική επιτροπή 100 δημοσιογράφων αυτοκινήτου από 32 χώρες επέλεξε το Ioniq 6 μεταξύ των τριών πρώτων φιναλίστ, που λανσαρίστηκαν το 2022. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη τριπλή διάκριση της Hyundai στα World Car Awards, αφού πέρυσι η κριτική επιτροπή ανακήρυξε το Ioniq 5 νικητή στις ίδιες κατηγορίες!

Η φετινή νίκη της μάρκας Ioniq θα συμβάλει στην ενίσχυση των προσπαθειών της Hyundai να επιταχύνει τη στρατηγική ηλεκτροκίνησης και να γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο.

Εδώ, να θυμίσουμε ότι η Hyundai σχεδιάζει να παρουσιάσει 17 νέα μοντέλα BEV έως το 2030, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων της πολυτελούς μάρκας Genesis και στοχεύει να αυξήσει τις ετήσιες παγκόσμιες πωλήσεις BEV σε 1,87 εκατομμύρια μονάδες έως το 2030.

Related posts
Auto NewsNews

Η Alfa Romeo 4C επιστρέφει χάρη στην Abarth…

Moto NewsNews

KTM: Επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και για τα μοντέλα του 2023

Auto NewsEcoNews

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!