Moto NewsNews

Περισσότεροι από 32.000 επισκέπτες πέρασαν από την «ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023»…

Περισσότεροι από 32.000 επισκέπτες έδωσαν το παρών στην «ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023» η οποία άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) και ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία την Κυριακή 2 Απριλίου, ύστερα από ένα πλούσιο πενθήμερο που χαρακτηρίστηκε από σημαντικές παρουσίες που ξεχώρισαν αλλά και πληθώρα παράλληλων δράσεων.

Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε σε νέο εκθεσιακό χώρο ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των συμμετεχόντων, απέσπασε τις θετικότερες των εντυπώσεων αναδεικνύοντας την πραγματική δυναμική του κλάδου και θέτοντας τον πήχη υψηλότερα για τις επερχόμενες διοργανώσεις.

Κορυφαίοι εκπρόσωποι της αγοράς έδωσαν το παρόν. Οι εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου αλλά και επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και τη φροντίδα, ενώ ταυτόχρονα οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στο κέντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Έτσι, με τη συμμετοχή περισσότερων από 50 σημαντικών εκθετών, οι διοργανωτές κατάφεραν σε αυτό το πλούσιο πενθήμερο διεξαγωγής της έκθεσης να μεταφέρουν τον παλμό της αγοράς και ταυτόχρονα να αναδείξουν τις διεθνείς τάσεις, ενώ η «ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ» ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά, με την υπόσχεση να είναι ακόμη πιο πλούσια, ακόμη πιο μεγάλη!

Related posts
Auto NewsNews

Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης από τη Citroen

Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!