In & Out

Βίντεο: Δείτε πώς πηγαίνει το Nissan Ariya e-4ORCE στο χιόνι…

Συνδυάζοντας την εμπειρία της Nissan στα ηλεκτρικά οχήματα, τα συστήματα τετρακίνησης και τις τεχνολογίες ελέγχου πλαισίου, το Nissan Ariya AWD είναι εξοπλισμένο με έναν καινοτόμο δίδυμο σύστημα κινητήρων με τεχνολογία e-4ORCE για πρόσθετη σιγουριά και υψηλού επιπέδου έλεγχο και χειρισμό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Βάζοντας το όχημα στην πίστα δοκιμών του Hokkaido στην Ιαπωνία, οι ειδικοί της Nissan δοκίμασαν το Ariya e-4ORCE σε αντίξοες χειμερινές συνθήκες σε χιονισμένους, ολισθηρούς δρόμους, για να εξασφαλίσουν ότι προσφέρει μια εμπειρία απαλλαγμένη από στρες, για όλους τους επιβάτες.

Στο πλαίσιο αυτών των αυστηρών δοκιμών, η ομάδα της Nissan παρακολουθεί τα πάντα, από την ταχύτητα, την επιτάχυνση, την κατευθυντικότητα και τον έλεγχο στις στροφές, για να δοκιμάσει πλήρως την εμπειρία του οδηγού και την άνεση των επιβατών, προτού ο δυνητικός αγοραστής βρεθεί πίσω από το τιμόνι.

Για να δείτε τους ειδικούς της Nissan να δοκιμάζουν το Ariya e-4ORCE σε χιονισμένους δρόμους, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο…

Related posts
Auto NewsIn & OutNews

Βίντεο: Ο Lucas di Grassi προκαλεί με το CUPRA Tavascan τις ακραίες συνθήκες της Lapland…

Auto NewsIn & OutNews

Macallan και Bentley δημιούργησαν ένα ουίσκι πιο ακριβό και από αυτοκίνητο!

FeaturesIn & OutIn Pen & Ink

Θέμα: Όλες οι Ferrari του Lewis Hamilton!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!