Auto NewsNews

Έρχεται νέα BMW M4 CS μέσα στο 2024

Η επόμενη χρονιά θα είναι γεμάτη από νέα αυτοκίνητα M. Μαζί με τις ολοκαίνουργιες εκδόσεις των M5 και M5 Touring και τις ανανεωμένες M3 και M4, θα υπάρχει και μια νέα M4 CS, με τα σχέδια της να επιβεβαιώνονται κατά τη διάρκεια παρουσίασης από τον CEO της BMW M, Frank van Meel, κατά την παρουσίαση του νέου i5.

Δεν δόθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, αλλά χρειάζεται μόνο να δούμε την BMW M3 CS για να πάρουμε μια ιδέα για το πώς θα διαμορφωθεί.

Πιο συγκεκριμένα, η M3 CS κινείται από τον B58 twin-turbo εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα με 550 ίππους, για να συμπληρώσει τις αλλαγές στο πλαίσιο και διάφορα μέτρα εξοικονόμησης βάρους, συμπεριλαμβανομένου του καπό από ανθρακονήματα.

Συνολικά, 20 κιλά έχουν αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο, αν και το γεγονός ότι βασίζεται στην τετρακίνηση M3 xDrive, εξακολουθεί να το καθιστά ελαφρώς βαρύτερο.

Δεν είναι σαφές εάν η M4 CS θα είναι xDrive, αλλά υποψιαζόμαστε ότι αυτό θα συμβεί, καθώς θα βοηθούσε στη διαφοροποίηση του CS από το υπάρχον M4 CSL. Το τελευταίο μάλιστα να θυμίσουμε ότι αποδίδει επίσης 550 ίππους και περιλαμβάνει αρκετά ανθρακονήματα, με αποτέλεσμα η τιμή του να αγγίζει τα 243.200 ευρώ, οπότε η M4 CS θα αποδειχθεί μια πιο προσιτή-εναλλακτική λύση. Για να δούμε…

Related posts
Auto NewsNews

EXE181: Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο της MG

Auto NewsNews

Η Alfa Romeo 4C επιστρέφει χάρη στην Abarth…

Moto NewsNews

KTM: Επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και για τα μοντέλα του 2023

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!