Auto NewsNews

Το Tesla Cybertruck είναι επιτέλους γεγονός!

Μετά από ένα διάστημα τεσσάρων ετών, το Cybertruck του πρώτου πελάτη παραδόθηκε επιτέλους, ενώ την εμφάνισή του έκανε και ένα τρικινητήριο “Cyberbeast” 825 ίππων!

Ξέρουμε τι σκέφτεστε, έχετε βαρεθεί να το ακούτε, αλλά φαίνεται ότι το Tesla Cybertruck είναι επιτέλους πραγματικότητα. Πριν λίγες μέρες, σε μια λαμπερή εκδήλωση παράδοσης που διοργάνωσε ο Elon Musk, η εταιρεία από την Καλιφόρνια παρέδωσε τις πρώτες εκδόσεις για τους πελάτες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αποκάλυψε ένα νέο “Cyberbeast” 845 ίππων…

Χρησιμοποιώντας μια ρύθμιση συστήματος τριών κινητήρων που προέρχεται από τις δυνατές εκδόσεις των Model S και X, το Cyberbeast σύμφωνα με την Tesla κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα πριν φτάσει στην τελική ταχύτητα των 210 χλμ./ώρα.

Παρά το γεγονός ότι αντλεί σημαντικά περισσότερη ισχύ από την αγνώστου μεγέθους μπαταρία του, η αυτονομία αναφέρεται ότι είναι πάνω από 700 χλμ., ελαφρώς μικρότερη από τα πάνω από 750 χλμ. που λέγεται ότι προσφέρει μια τυπική τετρακίνητη έκδοση δύο κινητήρων και 600 ίππων, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και μια έκδοση με έναν κινητήρα πίσω, που σύμφωνα με την Tesla θα είναι διαθέσιμη το 2025.

Πολλές οι υποσχέσεις λοιπόν από την Tesla αλλά στα χαρτιά, αφού μόνο 12 αντίτυπα του Cybertruck παραδόθηκαν στην εκδήλωση και ο μέσος πελάτης εξακολουθεί να μην μπορεί να παραγγείλει ένα, ενώ καταθέσεις ύψους 100 δολαρίων για να μπεις σε λίστα αναμονής εξακολουθούν να γίνονται βέβαια, αλλά όχι εκτός των ΗΠΑ.

Related posts
Auto NewsNews

EXE181: Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο της MG

Auto NewsNews

Η Alfa Romeo 4C επιστρέφει χάρη στην Abarth…

Moto NewsNews

KTM: Επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και για τα μοντέλα του 2023

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!