Moto NewsNews

Πρώτη ματιά στην Triumph Tiger 900 Aragón Edition!

Η Triumph κυκλοφορεί νέες ειδικές εκδόσεις του Tiger 900 για να γιορτάσει τη νίκη του Ιβάν Θερβάντες στην Baja Aragón του 2022. Τα νέα μοντέλα Aragón Edition Tiger 900 Rally και Tiger 900 GT θα προσφέρονται μόνο για ένα χρόνο…

Ο Θερβάντες κέρδισε στην κατηγορία Trail στο Baja Aragón με ένα Tiger 900 Rally Pro, τερματίζοντας τον αγώνα των 280 μιλίων σε 1 ώρα και 6 λεπτά πριν από την επόμενη μοτοσυκλέτα της κατηγορίας.

Το 2024 Triumph Tiger 900 Rally Aragón Edition έρχεται σε ματ Phantom Black, Matte Graphite και Crystal White με Racing Yellow τόνους, που μοιάζουν με το χρώμα του μοντέλου που οδήγησε ο Θερβάντες.

Το Tiger 900 GT Aragón Edition διατίθεται σε χρώμα Diablo Red, Matte Phantom Black και Crystal White.

Και οι δύο εκδόσεις θα διαθέτουν δίχρωμα καθίσματα και λεπτομέρειες Aragón Edition, συμπεριλαμβανομένων των γεωγραφικών συντεταγμένων της Σαραγόσα, της πρωτεύουσας της Αραγονίας.

Και τα δύο μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με προστατευτικές μπάρες κινητήρα, ενώ το Rally Aragón Edition διαθέτει επίσης εκτεταμένη προστασία γύρω από τα καλύμματα του ψυγείου και το ρεζερβουάρ καυσίμου.

Από εκεί και πέρα, οι ειδικές εκδόσεις είναι παρόμοιες με τα αντίστοιχα μοντέλα GT Pro και Rally Pro. Έτσι, ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος, τρικύλινδρος σε σειρά 888 κ.εκ., με ισχύ 93,9 ίππων στις 8.750 σ.α.λ.

Η ανάρτηση είναι επίσης αμετάβλητη, με το Rally Aragón να είναι εξοπλισμένο με μπουκάλες Showa για μεγάλη διαδρομή και το GT Aragón να έρχεται με εξαρτήματα Marzocchi συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενης πίσω ανάρτησης του GT Pro.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Auto NewsNews

Η Alfa Romeo 4C επιστρέφει χάρη στην Abarth…

Moto NewsNews

KTM: Επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και για τα μοντέλα του 2023

Auto NewsEcoNews

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!