In & Out

Ναόμι Κάμπελ: Η «μαύρη γαζέλα» ποζάρει δίπλα στην BMW XM!

Η Ναόμι Κάμπελ, το γνωστό βρετανικό μοντέλο με το ψευδώνυμο «μαύρη γαζέλα» και ένα από τα έξι μοντέλα της γενιάς της που χαρακτηρίστηκαν supermodels από τη βιομηχανία της μόδας και τον διεθνή Τύπο, γίνεται τώρα συνδημιουργός της επικοινωνίας για το λανσάρισμα της πρώτης BMW XM.

Πιο συγκεκριμένα, η Βρετανίδα κούκλα θα πρωταγωνιστήσει στο παγκόσμιο λανσάρισμα της BMW XM με το σλόγκαν «Τόλμησε να είσαι εσύ» για την BMW M, ενώ ένα φαντασμαγορικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων σχεδιασμένο από την Ναόμι Κάμπελ θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 2023.

Η επικοινωνία για το λανσάρισμα της νέας BMW XM, το πρώτο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με σύστημα κίνησης M HYBRID, θα ξεκινήσει από την BMW σε συνεργασία με ισχυρούς, ανεξάρτητους και επιτυχημένους δημιουργούς.

Πρώτη και σημαντική η Ναόμι Κάμπελ, μοντέλο, ηθοποιός, πρέσβειρα πολιτισμού και μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στη διεθνή σκηνή της μόδας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες!

Με αυτήν ως συνδημιουργό, η παγκόσμια επικοινωνία για το λανσάρισμα της BMW XM στην αγορά με το σλόγκαν «Τόλμησε να είσαι εσύ» (“Dare to be You”) εστιάζει σε μία νέα διάσταση αυτοπεποίθησης, εκφραστικού lifestyle και εξασφαλισμένης εξατομίκευσης.

Διαχρονικό είδωλο και αφοσιωμένη υπέρμαχος της κοινωνικής αλλαγής, η Ναόμι Κάμπελ ανήκει στην ελίτ των σταρ της πασαρέλας για τους οποίους επινοήθηκε ο όρος supermodel.

Γεννημένη στη Βρετανία από Τζαμαϊκανούς γονείς, η Ναόμι αξιοποιεί την παρουσία της σε διεθνείς επιδείξεις μόδας για να υποστηρίξει τη μεγαλύτερη ποικιλομορφία στο χώρο της μόδας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξακολουθεί να θεωρείται πρωτοπόρος για την επόμενη γενιά αναδυόμενων ταλέντων στη δημιουργική σκηνή και τη μόδα.

Παράλληλα με την καριέρα της στις πασαρέλες υψηλής ραπτικής, η Ναόμι Κάμπελ είναι εδώ και καιρό επιτυχημένη ως ηθοποιός, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας.

Επιπλέον, υποστηρίζει διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της UNESCO αλλά και της νέας πρωτοβουλίας EMERGE που στόχο έχει την προώθηση των δημιουργικών ταλέντων του αύριο, η οποία το 2022 επικεντρώθηκε κυρίως στην επόμενη γενιά ταλέντων στο χώρο του πολιτισμού στην αφρικανική ήπειρο.

Κλείνοντας να θυμίσουμε ότι η BMW XM θα κάνει το ντεμπούτο της στις παγκόσμιες αγορές αυτοκινήτου την άνοιξη του 2023 και θα εφοδιάζεται με το σύστημα M HYBRID, που αποδίδει ισχύ 653 ίππους.

Περισσότερες πληροφορίες για την BMW XM μπορείτε να δείτε εδώ.

Related posts
Auto NewsIn & OutNews

Βίντεο: Ο Lucas di Grassi προκαλεί με το CUPRA Tavascan τις ακραίες συνθήκες της Lapland…

Auto NewsIn & OutNews

Macallan και Bentley δημιούργησαν ένα ουίσκι πιο ακριβό και από αυτοκίνητο!

FeaturesIn & OutIn Pen & Ink

Θέμα: Όλες οι Ferrari του Lewis Hamilton!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!