Moto NewsNews

Η Husqvarna αναβαθμίζει το Norden 901 με την έκδοση Expedition [video]

Η Husqvarna αποκάλυψε τη νέα έκδοση Expedition της μοτοσυκλέτας περιπέτειας Norden 901 εξοπλισμένη με μια σειρά από αναβαθμίσεις για να την κάνει πιο πρακτική και άνετη σε μεγάλες αποστάσεις.

Το Norden 901 Expedition διαθέτει αναβαθμισμένη ανάρτηση, προεγκατεστημένες βαλίτσες αποσκευών, ψηλότερη οθόνη και κεντρικό σταντ που τοποθετείται στάνταρ.

Να θυμίσουμε ότι το Husqvarna Norden 901 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2019 ως ένα ρετρό adventure μοντέλο βασισμένο στο KTM 890 Adventure. Στο νέο μοντέλο έχει φύγει η ανάρτηση WP APEX της στάνταρ έκδοσης προς όφελος των πλήρως ρυθμιζόμενων WP EXPLOR με διαδρομή 240 χλστ. τόσο μπροστά όσο και πίσω (από 220 χλστ. μπροστά και 215 χλστ. πίσω στο βασικό μοντέλο). Αυτά είναι καλά νέα λοιπόν αν θέλετε να πάρετε τη μοτοσυκλέτα σας εκτός δρόμου.

Εκτός από τη νέα ψηλότερη ζελατίνα για ενίσχυση της άνεσης και της πρακτικότητας σε μεγάλες αποστάσεις, οι αναβάτες του Norden Expedition διαθέτουν θερμαινόμενα γκριπ και πιο αναπαυτική σέλα στον στάνταρ εξοπλισμό.

Τέλος, η ισχύς (105 ίπποι) και η ροπή (10,2 χλγρ.) από τον παράλληλο διπλό κινητήρα 889 κ.εκ. που προέρχεται από την KTM παραμένει η ίδια και εξακολουθείτε να έχετε τα τέσσερα προγράμματα οδήγησης (Street, Rain, Offroad, Explorer) και το διακόπτη απενεργοποίησης του ABS.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Auto NewsNews

EXE181: Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο της MG

Auto NewsNews

Η Alfa Romeo 4C επιστρέφει χάρη στην Abarth…

Moto NewsNews

KTM: Επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και για τα μοντέλα του 2023

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!