Auto NewsNews

Ανανέωση για το Hyundai i20

Το Hyundai i20 περνά από ανανέωση για να μπορέσει να ακολουθήσει περισσότερο τις τελευταίες σχεδιαστικές εξελίξεις της μάρκας. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν μια πιο έντονη σχεδίαση στο μπροστινό μέρος και έναν επανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα.

Το i20 έρχεται σε τρία νέα χρώματα: Lucid Lime Metallic, Lumen Grey Pearl και Meta Blue Pearl. Στο εσωτερικό, υπάρχει στο εξής ένα πακέτο χρώματος εσωτερικού, το Lucid Lime, που δίνει στην καμπίνα μια πιο φωτεινή εμφάνιση.

Η αναβαθμισμένη καμπίνα διατίθεται με προαιρετική οθόνη ταμπλό οργάνων 10,25 ιντσών και οθόνη infotainment 10,25 ιντσών. Η εγκατάσταση υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη μια ασύρματη βάση φόρτισης και ένα στερεοφωνικό Bose. Η Hyundai αντικαθιστά τέλος τους λαμπτήρες με νέους τεχνολογίας LED.

Η Hyundai επεκτείνει επίσης τη σουίτα ασφαλείας Smart Sense, κάνοντας το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης να περιλαμβάνει αναγνώριση ποδηλάτη. Το σύστημα προσθέτει επίσης υποβοήθηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας, ενώ ως επιλογές, ένας αγοραστής μπορεί να προσθέσει τεχνολογίες όπως υποβοήθηση αποφυγής σύγκρουσης προς τα πίσω, αποφυγή σύγκρουσης σε τυφλό σημείο και «έξυπνο» cruise control.

Το i20 θα διατίθεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,0 λίτρων που είναι διαθέσιμος με 100 ίππους ή 120 ίππους. Διαθέτει ήπια υβριδική υποβοήθηση 48 volt, ενώ ο κινητήρας θα διατίθεται είτε με επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη είτε με χειροκίνητο εξατάχυτο.

Το ανανεωμένο i20 θα μπει στην παραγωγή το τρίτο τρίμηνο του 2023 στο Izmit της Τουρκίας. Η Hyundai λέει ότι σύντομα έρχονται και πρόσθετες παραλλαγές του μοντέλου. Για να δούμε…

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Auto NewsNews

EXE181: Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο της MG

Auto NewsNews

Η Alfa Romeo 4C επιστρέφει χάρη στην Abarth…

Moto NewsNews

KTM: Επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και για τα μοντέλα του 2023

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!