Auto NewsNews

ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Γιαννίρης Α.Ε. συνεχίζουν μαζί…

Μία συνεργασία που ξεκίνησε το 2008, αναβιώνει τη φετινή σεζόν, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την Γιαννίρης Α.Ε. να αρχίζουν και πάλι την κοινή πορεία τους. Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών γιορτάστηκε μαζί με τα εγκαίνια της νέας αντιπροσωπείας της Opel από τη Γιαννίρης Α.Ε..

Οι Σουαλιό Μεϊτέ και  Μαγκομέντ Οζντόεφ έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση της Γιαννίρης Α.Ε., φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα, ενώ έδωσαν δώρο δύο υπογεγραμμένες φανέλες της ομάδας στη νέα αντιπροσωπεία.

Η εταιρία Γιαννίρης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1987 από τον Ιωάννη Γιαννίρη και κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της αυτοκίνησης, έχοντας καταγράψει τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς στη Βόρεια Ελλάδα.

Η πολύχρονη παρουσία της, έχει διαγράψει μια πορεία, που υπογράφεται από αξιοπιστία, σύγχρονη αντίληψη και υπευθυνότητα προς τον καταναλωτή. Πρόκειται για μια εταιρία συνεχώς εξελισσόμενη, που υπηρετεί με συνέπεια τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της αγοράς και πλέον το επιτυχημένο έργο της συνεχίζεται από τους διαδόχους του κύριου ΓιαννίρηΜαρίαΠαντελή και Μιχάλη.

Η Γιαννίρης A.E. διαθέτει τέσσερα διαφορετικά σημεία πώλησης και aftersales στη Θεσσαλλονικη, όπου εκπροσωπεί τις μάρκες PeugeotCitroënDS AutomobilesMazda και προσφάτως ανέλαβε την αντιπροσώπευση της μάρκας Opel.

Ταυτόχρονα στα εξουσιοδοτημένα της συνεργεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες aftersales, με τα πλέον αυστηρά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Πηγή: PAOK FC

Related posts
Auto NewsNews

Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης από τη Citroen

Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!