Auto NewsNews

Ξεκινά η παραγωγή του Jeep Avenger στο εργοστάσιο της Stellantis στο Tychy

Μετά την κατασκευή των πρώτων αυτοκινήτων προ-παραγωγής, το εργοστάσιο της Stellantis στο Tychy της Πολωνίας ξεκινά την κανονική παραγωγή του Jeep Avenger, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου στην ιστορία της μάρκας.

Η παραγωγή του Avenger στο Tychy, σηματοδοτεί την έναρξη διάθεσης από την Jeep μιας γκάμας προϊόντων ιδανικών για τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς, αλλά και την επιτάχυνση της πορείας ώστε η μάρκα να καταστεί παγκόσμιος ηγέτης στα SUV μηδενικών ρύπων.

Ταυτόχρονα, η παραγωγή του Jeep Avenger στο Tychy της Πολωνίας αποτελεί μια επιβράβευση για αυτή τη βιομηχανική μονάδα, η οποία είναι μία από τις πλέον προηγμένες που διαθέτει ο Όμιλος Stellantis σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με συνολικό δυναμικό άνω των 2.000 εργαζομένων, το εργοστάσιο ξεχωρίζει για την αποδοτικότητά του, την υψηλή ποιότητα, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, την στιγμή που η μονάδα χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο αυτοματισμού, με 99,5% στο τμήμα συγκολλήσεων και 90% στο τμήμα βαφής.

Η μονάδα ξεκίνησε τη λειτουργία της το Δεκέμβριο του 1975, ενώ μέχρι το Δεκέμβριο του 2022 περισσότερα από 10,8 εκατομμύρια οχήματα κατασκευάστηκαν στο Tychy.

Related posts
Auto NewsNews

Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης από τη Citroen

Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!