Auto NewsNews

Νέα έκδοση Advance Sport για το Honda Jazz e:HEV

Η Honda ενισχύει την απήχηση της γκάμας του Jazz με αναβαθμίσεις σε όλες τις εκδόσεις και την προσθήκη της νέας έκδοσης Advance Sport, που προσφέρεται με αποκλειστικές στιλιστικές λεπτομέρειες μέσα κι έξω.

Η νέα ξεχωριστή έκδοση Advance Sport -που διατίθεται στη νέα αποκλειστική απόχρωση Urban Gray- υιοθετεί μοναδικό φινίρισμα στον εμπρός προφυλακτήρα, σπορ μάσκα τύπου πλέγματος καθώς και γυαλιστερούς μαύρους καθρέπτες και μοναδικές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Στο εσωτερικό, η έκδοση Advance Sport λαμβάνει αποκλειστικές αναβαθμίσεις που επιτείνουν τη σπορ αίσθηση του πιο πρόσφατου Jazz e:HEV. Η επένδυση των καθισμάτων συνίσταται σε έναν μοναδικό συνδυασμό μαύρου συνθετικού suede και γκρι συνθετικού δέρματος, ενώ ένα νέο τιμόνι δύο ακτινών, το κεντρικό υποβραχιόνιο και τα πάνελ θυρών αναδεικνύονται με μία εντυπωσιακή κίτρινη ραφή που δημιουργεί αντίθεση.

Πιο αποδοτική υβριδική τεχνολογία e:HEV

Το ανανεωμένο Jazz e:HEV διατηρεί την υψηλής απόκρισης και εξαιρετικά αποδοτική προηγμένη υβριδική τεχνολογία της Honda. Η τελευταία γενιά του συστήματος κίνησης e:HEV περιλαμβάνει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν οικονομικό βενζινοκινητήρα, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και τρία έξυπνα προγράμματα οδήγησης που προσφέρουν υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας και ποιοτικής λειτουργίας σε πραγματικές συνθήκες.

Οι αναβαθμίσεις σε όλες τις πτυχές του συστήματος e:HEV έχουν βελτιώσει την αποδοτικότητα, την οδηγησιμότητα και την ισχύ. Πιο συγκεκριμένα, η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα έχει αυξηθεί κατά 14 ίππους, ανεβάζοντας τη συνολική ισχύ του στα 122 άλογα, ενώ το μοτέρ-γεννήτρια αποδίδει επιπλέον 8 kW, ανεβάζοντας τη συνολική μέγιστη ισχύ του στα 78 kW (106 ίπποι).

Ο βενζινοκινητήρας των 1.5 λίτρων με άμεσο ψεκασμό έχει κερδίσει σε απόδοση 7 kW με αποτέλεσμα να παράγει μέγιστη ισχύ 79 kW (107 ίππους). Η ροπή παραμένει στα 131 Nm και το αποδοτικό υβριδικό σύστημα της Honda έχει εκπομπές CO2 από 102g/km, ενώ για την έκδοση Advance Sport η τιμή αυτή ξεκινά από 106 g/KM.

Κλείνοντας, κάτι επίσης νέο είναι ότι προστέθηκε η ικανότητα ρυμούλκησης, που καθιστά το Jazz e:HEV ακόμα πιο ευέλικτο. Έτσι, όλα τα μοντέλα μπορούν τώρα να ρυμουλκήσουν 500 κιλά, όπως βολικά, μικρά τρέιλερ ή σχάρες μεταφοράς ποδηλάτων.

Οι πωλήσεις του νέου Honda Jazz και του Jazz Crosstar στις ευρωπαϊκές αγορές πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2023.

Related posts
Auto NewsNews

Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης από τη Citroen

Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!