Moto NewsNews

Έρχεται μεγάλη adventure μοτοσυκλέτα από τη Moto Morini

Με ιταλικό στυλ και κινέζικη κατασκευή, η Moto Morini επιδεικνύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια μοτοσυκλέτα περιπέτειας με V-twin κινητήρα μεγάλης χωρητικότητας, η οποία φαίνεται να δανείζεται μια έκδοση του κινητήρα που είχε εμφανιστεί στα Milano και Corsaro της μάρκας.

Δεν υπάρχουν επίσημες λεπτομέρειες, εκτός από ένα μήνυμα από την εταιρεία που λέει: «Ας αποκαλύψουμε σταδιακά τη νέα εμφάνιση και τη βελτιωμένη adventure μοτοσυκλέτα μας που είναι ακόμα σε δοκιμή», καθώς και ένα hashtag που υποδηλώνει ότι η μοτοσυκλέτα θα μπορούσε να ονομάζεται X-Cape 1200.

Μια πιο προσεκτική ματιά στην αρχιτεκτονική αυτού του κινητήρα δείχνει ότι θα αποτελεί μια παραλλαγή του μοτέρ των 1187 κ.εκ. που προηγουμένως βρισκόταν στο μεγάλου κυβισμού «γυμνό» της εταιρείας. Αυτός ο κινητήρας παρήγαγε 137 ίππους ισχύος στο Corsaro.

Κατά τα άλλα, η νέα μοτοσυκλέτα δανείζεται στυλιστικά στοιχεία από το μικρότερο X-Cape 649 κυβικών που ήδη πωλείται, με τις teaser εικόνες να αποκαλύπτουν επίσης ακτινωτά Brembo φρένα, ανάποδα πιρούνια, φωτισμό LED και κάτι που φαίνεται να είναι υδραυλικός συμπλέκτης.

Τέλος, υπάρχουν επίσης ζάντες με ακτίνες σε μεγέθη φιλικά για εκτός δρόμου οδήγηση, με premium ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR.

Related posts
Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Auto NewsNews

Volkswagen: Έκπτωση έως 7.000 ευρώ στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!