Tuning

Η NOVITEC βελτιώνει τη νέα Maserati MC20

Για δεκαετίες, η NOVITEC αποτελεί έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο βελτιωτικό οίκο που δίνει έμφαση στα πιο… εξωτικά μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πέρα από Ferrari, Lamborghini, McLaren και Tesla, ο γερμανικός οίκος επικεντρώνεται και στη Maserati και τώρα σειρά έχει η κεντρομήχανη MC20.

Οι παρεμβάσεις της NOVITEC στη νέα Maserati MC20 περιλαμβάνουν  βελτίωση του κινητήρα με αύξηση ισχύος στους 711 ίππους και ροπής στα 818 Nm, καθώς επίσης και μια νέα εξάτμιση υψηλών επιδόσεων κατασκευασμένη από το υπέρ-ελαφρό υλικό INCONEL.

Οι νέες επιδόσεις που πετυχαίνει φτάνουν τα 2,8 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα και τα 325 χλμ./ώρα για την τελική ταχύτητα!

Επιπλέον, οι σχεδιαστές της NOVITEC χρησιμοποίησαν άφθονο ανθρακόνημα σε πολλά σημεία του αμαξώματος, βελτιώνοντας την αισθητική αλλά και την αεροδυναμική του, ενώ οι σφυρήλατες ζάντες σε μέγεθος έως 21 ιντσών και οι σπορ αναρτήσεις προσθέτους σε όψη και επιδόσεις.

Τέλος, η NOVITEC βελτιώνει και το εσωτερικό της καμπίνας στη νέα Maserati MC20, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε αγοραστή.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Tuning

AC Schnitzer: Βελτιώνει την BMW M2 για ενοικίαση και οδήγηση σε πίστα...

Tuning

Στην «τελική ευθεία» για το Auto - Moto World Thessaloniki Tuning Show…

Tuning

AC Schnitzer: Νέες ζάντες AC5 Flowforming σε διαστάσεις 22" και 23"

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!