Tuning

Η Brabus αναλαμβάνει το ηλεκτρικό Smart #1

Το Smart #1 Brabus αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Chengdu στην Κίνα, με τεράστια ώθηση στις επιδόσεις και στο πιο σπορ στυλ χάρη στον διάσημο Γερμανό βελτιωτικό οίκο.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του #1 Brabus και του τυπικού #1 είναι η προσθήκη ενός δεύτερου ηλεκτροκινητήρα μπροστά, δίνοντας στο ηλεκτρικό crossover τετρακίνηση.

Σε συνεργασία με τον υπάρχοντα κινητήρα των 270 ίππων στο πίσω μέρος, αυξάνει τη συνολική ισχύ στους 430 ίππους, που σημαίνει ότι το #1 μπορεί τώρα να πραγματοποιήσει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα!

Το #1 Brabus διατηρεί την μπαταρία νικελίου-μαγγανίου-κοβαλτίου 66 kWh του τυπικού αυτοκινήτου, η οποία παρέχει επίσημη αυτονομία 440 χλμ. Αυτό είναι πιθανό να μειωθεί στο Brabus, δεδομένης της υψηλότερης απόδοσης ισχύος και των πρόσθετων κινούμενων τροχών.

Οι δυνατότητες φόρτισης του αυτοκινήτου παραμένουν επίσης αμετάβλητες, στα 400V και 150 kW, που σημαίνει ότι η φόρτιση 10-80% θα χρειαστεί λιγότερο από μισή ώρα στη μέγιστη ταχύτητα.

Κάθε #1 Brabus θα έχει πιο επιθετικό στυλ με αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και το γκρι ματ, κόκκινο και μαύρο χρώμα που φαίνεται στις εικόνες.

Στο εσωτερικό έχει κόκκινες ραφές στα καθίσματα και στο τιμόνι, καθώς και πρόσθετες πινελιές στα προσκέφαλα, το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα.

Τέλος, η Smart επιβεβαίωσε επίσης στην έκθεσή της στο Chengdu ότι θα λανσάρει δύο νέα αυτοκίνητα για εξαγωγικές αγορές τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μορφή που μπορεί να έχουν ή πού θα μπορούσαν να πωληθούν.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Tuning

AC Schnitzer: Βελτιώνει την BMW M2 για ενοικίαση και οδήγηση σε πίστα...

Tuning

Στην «τελική ευθεία» για το Auto - Moto World Thessaloniki Tuning Show…

Tuning

AC Schnitzer: Νέες ζάντες AC5 Flowforming σε διαστάσεις 22" και 23"

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!