Auto NewsNews

Επίσημο: Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης επιστρέφει!

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου της Ευρώπης θα επιστρέψει το 2024. Οι διοργανωτές της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξει ξανά τις πόρτες της μεταξύ 26 Φεβρουαρίου και 03 Μαρτίου 2024.

Μετά από τέσσερα χρόνια ακυρώσεων που προκλήθηκαν από την πανδημία του Covid-19 και στη συνέχεια από τις αβεβαιότητες για τα γεωπολιτικά ζητήματα, η Γενεύη θα φιλοξενήσει ξανά τη διάσημη έκθεση αυτοκινήτου του χρόνου. Η μετακόμιση έρχεται αφότου φέτος τον Οκτώβριο έλαβε χώρα μια «αδελφική» εκδήλωση στη Ντόχα του Κατάρ.

Επιστρέφοντας στο τεράστιο συνεδριακό κέντρο Palexpo στη Γενεύη και χρηματοδοτούμενη από την Qatar Tourism, η έκθεση αυτοκινήτου θα έχει διαφορετική μορφή το 2024 για να βοηθήσει στη μείωση του κόστους τόσο για τους διοργανωτές όσο και για τους εκθέτες.

Αναμένουμε να δούμε έτοιμα περίπτερα για κατασκευαστές και άλλους εκθέτες, ενώ, για να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη ότι δεν θα υπάρξει άλλη ακύρωση, ο χώρος έχει ήδη πληρωθεί!

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα περιλαμβάνει τις συνήθεις θεματικές ενότητες για να δοθεί έμφαση σε διάφορα μέρη της αυτοκινητοβιομηχανίας:

  • Το “Innovation Pavillion” είναι ένα «εργαστήριο» για αυτοκινητοβιομηχανίες και εταιρείες τεχνολογίας για να επιδείξουν τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις τους.
  • Το “Design District” εστιάζει στη δεξιοτεχνία του σχεδιασμού αυτοκινήτων,
  • Η “Zero Emissions Zone” θα εξετάσει νέες μορφές καθαρής ενέργειας και βιώσιμων μεταφορών
  • Και η “Adrenaline Zone” θα είναι για οχήματα επιδόσεων

Τα εισιτήρια για τις ημέρες της εκδήλωσης για το ευρύ κοινό διατίθενται από τον Δεκέμβριο, αλλά οι εκθέτες μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους από τώρα…

Related posts
Auto NewsNews

Η Alfa Romeo 4C επιστρέφει χάρη στην Abarth…

Moto NewsNews

KTM: Επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και για τα μοντέλα του 2023

Auto NewsEcoNews

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!