Auto NewsEcoNews

Δυο νέες εκδόσεις για το ηλεκτρικό MG4 [τιμές]

H MG εμπλουτίζει την γκάμα του ηλεκτρικού MG4 με δύο ακόμα επιλογές -πέρα των 51 kWh (170 ίπποι) και 64 kWh (204 ίπποι)- που σκοπό έχουν τόσο την αυξημένη απόδοση, όσο και αυτονομία…

Αρχίζοντας απ’ αυτή με την αυξημένη αυτονομία, με την ονομασία Luxury η συγκεκριμένη έκδοση εφοδιάζεται πλέον με έναν ηλεκτροκινητήρα 180 kW (241 ίπποι) και μια νέα μπαταρία με χωρητικότητα 77 kWh, που αυξάνει την αυτονομία στα 520 χιλιόμετρα με μία φόρτιση!

Από την άλλη πλευρά, η νέα έκδοση με την αυξημένη απόδοση ακούει στο όνομα XPOWER και χάρη στους 435 ίππους της, κάνει το κινέζικο μοντέλο να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα!

Το XPOWER έρχεται με δύο ηλεκτροκινητήρες των 204 ίππων εμπρός και 231 ίππων πίσω, οι οποίοι αποδίδουν συνδυαστικά 435 ίππους και 600 Nm ροπή. Επιπρόσθετα, τα δύο ηλεκτρομοτέρ εξασφαλίζουν χαρακτηριστικά τετρακίνησης, με αποτέλεσμα να έχουμε βελτιωμένη πρόσφυση, σταθερότητα και αυξημένη ασφάλεια με ενεργή πέδηση στους εσωτερικούς τροχούς.

Άλλα highlights που εντυπωσιάζουν στην έκδοση XPOWER, είναι το Launch Control για την καλύτερη επιτάχυνση από στάση και το Track Mode Display που μέσω μιας οθόνης αφής 10,25 ιντσών δίνεται η λειτουργία πίστας, με δεδομένα που αναλύουν την απόδοση του οχήματος, την κατανομή ισχύος, την ταχύτητα/χρόνο, τη δύναμη G, τη γωνία διεύθυνσης και το γκάζι.

Κλείνοντας με τις τιμές των νέων αυτών εκδόσεων, αυτές διαμορφώνονται ως εξής:

Related posts
Auto NewsNews

Η Alfa Romeo 4C επιστρέφει χάρη στην Abarth…

Moto NewsNews

KTM: Επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και για τα μοντέλα του 2023

Auto NewsEcoNews

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!