Auto NewsNews

Ανανέωση για τη Mercedes-AMG GLA 45 S

Για όσους τους αρέσει η ιδέα της Mercedes-AMG A45 S, αλλά θέλουν λίγο μεγαλύτερο ύψος οδήγησης και περισσότερο χώρο για το κεφάλι σε σχέση με το hot hatch, έχουμε καλά νέα: Η ανανεωμένη Mercedes-AMG GLA 45 S είναι εδώ, αν και θα δυσκολευτείτε να εντοπίσετε τις διαφορές…

Κοιτάξτε αρκετά κοντά και θα διαπιστώσετε ότι, παρόλο που ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει παρόμοια σχεδίαση με πριν, δεν είναι ακριβώς ο ίδιος, με το μπροστινό και το πίσω τμήμα φώτων να διαθέτουν μια νέα «υπογραφή», τη στιγμή που ολόκληρο το σύστημα φωτισμού χρησιμοποιεί πλέον τεχνολογία LED, και μπορείτε να έχετε προαιρετικά τους προβολείς LED πολλαπλών ακτινών.

Κοιτάζοντας γύρω από το μπροστινό μέρος, μπορείτε να δείτε ότι το τριάκτινο αστέρι της Mercedes στο καπό έχει αντικατασταθεί με ένα έμβλημα AMG, ενώ μια πιο αισθητή αλλαγή αφορά στην επένδυση των θόλων των τροχών. Αντί να είναι μαύροι όπως στο παλιό μοντέλο, αυτά τα διακοσμητικά κομμάτια είναι πλέον βαμμένα στο ίδιο χρώμα με το αμάξωμα, τη στιγμή που τους θόλους γεμίζουν τροχοί 21 ιντσών!

Στο εσωτερικό, υπάρχει το νεότερο τιμόνι AMG Performance με τα ευαίσθητα στην αφή κουμπιά που είδαμε σε άλλα αυτοκίνητα της Mercedes και δύο χειριστήρια με μικρές οθόνες για να προσαρμόζεται ο τρόπος οδήγησης της GLA 45 S. Το δεξί επιλέγει τις λειτουργίες οδήγησης, ενώ το αριστερό χειριστήριο σας επιτρέπει να ασχολείστε με μεμονωμένα στοιχεία όπως οι προσαρμοζόμενες αναρτήσεις και η ενεργή εξάτμιση.

Υπάρχει επίσης μια πιο φρέσκια έκδοση του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX της Mercedes, συνδεσιμότητα Apple CarPlay/Android Auto, ασύρματη βάση φόρτισης και περισσότερες θύρες USB, ενώ οι θύρες φόρτισης αποδίδουν τώρα περισσότερη ισχύ και υπάρχει μια πρόσθετη υποδοχή USB-C.

Όσον αφορά στον κινητήρα, δεν υπάρχουν αλλαγές. Ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 2,0 λίτρων δε χρειάστηκε αλλαγές, αποδίδοντας άνετα περισσότερη ισχύ από μια Porsche 911 Carrera. Και μιλάμε για 421 ίππους, για την ακρίβεια, επιτυγχάνοντας το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα!

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Auto NewsNews

EXE181: Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο της MG

Auto NewsNews

Η Alfa Romeo 4C επιστρέφει χάρη στην Abarth…

Moto NewsNews

KTM: Επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και για τα μοντέλα του 2023

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!