Auto NewsNews

Έναρξη συνεργασίας μεταξύ Opel Hellas και Γιαννίρης Α.Ε. στην Θεσσαλονίκη!

H Opel Hellas, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με την εταιρεία Γιαννίρης Α.Ε. για την εκπροσώπηση της Opel στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία Γιαννίρης Α.Ε. κατέχει κορυφαία θέση στον χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα, έχοντας καταγράψει περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε το 1971 από τον Ιωάννη Γιαννίρη σκιαγραφώντας μια πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, σύγχρονη αντίληψη και υπευθυνότητα προς τον καταναλωτή. Πρόκειται για έναν Όμιλο συνεχώς εξελισσόμενο, που υπηρετεί με συνέπεια τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της αγοράς. Η εκπροσώπηση της Opel έρχεται να συμπληρώσει τη μακροχρόνια συνεργασία της Γιαννίρης Α.Ε. με τον Όμιλο Συγγελίδη, αφού η εταιρεία εκπροσωπεί ήδη επιτυχώς τις Peugeot, Citroen, DS και Mazda στον νομό Θεσσαλονίκης.

© Γιάννης Στέφου – www.trcoff.gr

Η Opel Γιαννίρης Α.Ε. στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Μοναστηρίου 196 στη Θεσσαλονίκη. Ο εκθεσιακός χώρος εκφράζει στο έπακρο τη φιλοσοφία της Opel, προσφέροντας στον επισκέπτη ένα περιβάλλον μοντέρνο, δυναμικό, και τολμηρό. Άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό προσφέρει εξειδικευμένη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους υποψήφιους πελάτες. Η Opel Γιαννίρης Α.Ε. διαθέτει εκθέματα που καλύπτουν όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Opel, καθώς και οχήματα Test Drive, ενώ το εξουσιοδοτημένο συνεργείο/φανοποιείο προσφέρονται υπηρεσίες aftersales, πάντοτε στα πρότυπα ποιότητας της Opel.
Related posts
Auto NewsNews

Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης από τη Citroen

Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!