Auto NewsNews

Pixel by Pixel: Η νέα ταινία της Hyundai για τα φώτα των ηλεκτρικών μοντέλων της [video]

Η Hyundai δημιούργησε την ταινία «Pixel by Pixel», ως μέρος μιας διαδικτυακής καμπάνιας που παρουσιάζει τη σχεδιαστική υπογραφή Parametric Pixel της αναγνωρισμένης γκάμας ηλεκτροκίνητων (EV) οχημάτων της με πνευματώδη, αντισυμβατικό και ισχυρό τρόπο.

Η σχεδιαστική καμπάνια «Pixel by Pixel» προβάλλεται στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Hyundai Motor παγκοσμίως. Η ταινία εμπνέεται από τη μοναδική ιστορία του pixel ως κοινό νήμα που συνδέει την προηγούμενη (αναλογική), την παρούσα και τη μελλοντική (ψηφιακή) εποχή. Ως εκ τούτου, το pixel αντιπροσωπεύει τη σχεδιαστική φιλοσοφία των ηλεκτροκίνητων (EV) οχημάτων της Hyundai Motor και το όραμα της εταιρείας να δημιουργήσει μελλοντικά οχήματα αντλώντας έμπνευση από την κληρονομιά της.

Για την ιστορία, η Hyundai παρουσίασε για πρώτη φορά τη σχεδίαση Parametric Pixel στο πρωτότυπο μοντέλο EV «45», τον προκάτοχο και την έμπνευση για το IONIQ 5, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) το 2019, καθιστώντας την πρώτη μάρκα αυτοκινήτων που εφάρμοσε το pixel light ως μέρος μια συνεπούς σχεδιαστικής γλώσσας στα ηλεκτροκίνητα (EV) οχήματά της. Και η καμπάνια «Pixel by Pixel» γιορτάζει αυτή την καινοτομία…

Τα Parametric Pixels αντιπροσωπεύουν την σχεδιαστική ταυτότητα όλων των ηλεκτρικών οχημάτων Hyundai. Είναι ενσωματωμένα τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος των IONIQ 5 και IONIQ 6. Τα μπροστινά φώτα με parametric pixels παρέχουν μια αδιαμφισβήτητα μοναδική σχεδιαστική υπογραφή στη γκάμα των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων της εταιρείας. Αυτές οι μικρές κυβικές φωτεινές ομάδες εμφανίζονται επίσης στο πίσω μέρος του οχήματος και στο εσωτερικό της πόρτας φόρτισης για να επιδεικνύουν την κατάσταση φόρτισης.

Αφήγηση της ιστορίας των pixels μέσω του χορού…

Η ταινία «Pixel by Pixel» περιστρέφεται γύρω από μια χορογραφημένη παράσταση στην οποία κάθε χορευτής συμβολίζει ένα μεμονωμένο pixel, που χαρακτηρίζεται από έναν κύβο LED στο κεφάλι του. Σε όλη την ταινία, αναπτύσσεται η απρόσκοπτη σύνδεση της ανθρώπινης τέχνης και της τεχνολογικής καινοτομίας καθώς οι χορευτές περιηγούνται με χάρη στα χρονικά της ιστορίας των pixels για να μεταφέρουν επιδέξια τον θεατή σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, αποκαλύπτοντας μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές στην εξέλιξη του pixel.

Σε μια μαγευτική οθόνη τρεις χορευτές pixel που φορούν κόκκινους, πράσινους και μπλε κύβους LED παρουσιάζουν τη μοναδική τους χορογραφία. Καθώς οι κόκκινοι και πράσινοι χορευτές εναρμονίζουν τις κινήσεις τους, ένα ζωηρό κιτρινωπό φως αναδύεται, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό σκηνικό σε μια LED οθόνη, ενώ η άφιξη του μπλε χορευτή και η επακόλουθη σύγκρουσή τους έχουν ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό ενός ενιαίου λευκού κύβου.

Ο συμβολικός λευκός κύβος φέρνει στη συνέχεια στο επίκεντρο ένα νοσταλγικό παιχνίδι Pong, που θυμίζει το αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι με θέμα το πινγκ-πονγκ που κάποτε κοσμούσε τους πρώτους υπολογιστές στην αυγή της ψηφιακής εποχής. Αυτή η μαγευτική οπτική αφήγηση υπογραμμίζει την αμετάβλητη αρχή πίσω από τις σημερινές ψηφιακές έγχρωμες οθόνες, υπονοώντας ότι το pixel μπορεί να αποτελέσει μια σύνδεση με διαφορετικές εποχές.

Προς το τέλος της ταινίας, ο θεατής βυθίζεται στη δυναμική και φουτουριστική ατμόσφαιρα από την πόλη του αύριο και στα όμορφα pixels φώτα του concept SEVEN της Hyundai Motor.

Related posts
Auto NewsEcoNews

Η BYD ισχυρίζεται ότι ξεπέρασε τα 2.000 χλμ. αυτονομίας!

Moto NewsNews

JAWA bobbers 2024

Auto NewsNews

Το FIAT 500 Hybrid με άτοκο χρηματοδοτικό και €1.200 έκπτωση!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!