In & Out

Citroën Type Holidays: Ωδή στο διάσημο Type H…

Η Citroën παρουσιάζει το Type Holidays στην έκθεση Caravan του Düsseldorf, μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις στον κόσμο για πολυτελή οχήματα αναψυχής, που πραγματοποιείται από τις 25 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Το όχημα αυτό συνδυάζει χαρακτηριστικά από το εμβληματικό Citroën Type H και το πιο σύγχρονο SpaceTourer, έχοντας ως αποτέλεσμα μια διάταξη εσωτερικού που σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο της Citroën.

Από την ίδρυσή της, η Citroën είναι μια δημοφιλής μάρκα που προάγει την ελευθερία στις μετακινήσεις. Η μάρκα διαθέτει την τεχνογνωσία για την ανάπτυξη πρακτικών, ευφάνταστων και προσιτών μοντέλων που συνδέονται με τις εξορμήσεις και την αναψυχή. Η αναγνωρισμένη αξιοπιστία της Citroën στον κόσμο των  αυτοκινήτων αναψυχής, την καθιστά έναν κύριο παίκτη στην αγορά, καθώς αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο προμηθευτή αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στην Ευρώπη. Θέλοντας να επιδείξει αυτήν την κληρονομιά, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε ένα  SpaceTourer στη μορφή ενός Type H, βασισμένο στο έργο του ιταλικού κατασκευαστή λεωφορείων Caselani. Ο συγκεκριμένος οίκος, που αποτελεί πιστό συνεργάτη της μάρκας,  έχει ήδη δημιουργήσει αρκετά αμαξώματα με «νεο-ρετρό» στιλ για τα μοντέλα της Citroën.

Με το πιο πρόσφατο δημιούργημά της, το  Type Holidays, η Citroën στοχεύει  στην επέκταση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων στην ανερχόμενη αγορά των camper van και το συγκεκριμένο όχημα προετοιμάζει το έδαφος για μια πιο ισχυρή δέσμευση από την μάρκα, μέσω μιας ολοκληρωμένης πρότασης, που θα είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο της Citroën.

Το Type Holidays μπορεί να κινηθεί σχεδόν παντού, έχει λιγότερο από δυο μέτρα ύψος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει σε πάρκινγκ (στην πόλη και στην παραλία) και να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, όλο τον χρόνο.

Παράλληλα, το Citroën Type Holidays προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του Citroën SpaceTourer: ευρυχωρία, άνεση, ήσυχη λειτουργία, δύο κινούμενες πλευρικές πόρτες για εύκολη πρόσβαση και αερισμό, ανεξάρτητο ανοιγόμενο πίσω παράθυρο  και αρκετά ακόμα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν έως και σε  τέσσερα άτομα για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Η Citroën ανέθεσε τον εξοπλισμό του van σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους, τη Bravia Mobil. Αυτή η Σλοβενική εταιρεία τοποθέτησε  στο Citroën Type Holidays όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια ιδανική εμπειρία ταξιδιού, όπως:

  • Δύο μπροστινά καθίσματα που περιστρέφονται προς τον χώρο ενδιαίτησης του οχήματος.
  • Μια πλήρης κουζίνα (χώρος για μαγείρεμα, νεροχύτης, ψυγείο).
  • Ένα αναδιπλούμενο τραπέζι για φαγητό ή εργασία και αρκετά ντουλάπια για την αποθήκευση αντικειμένων.
  • Ένα σύστημα θέρμανσης της Webasto, για εξασφάλιση της βέλτιστης θερμοκρασίας εντός του οχήματος.

Με την παρουσία του από τις 25 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου στην έκθεση Düsseldorf Caravan, την πλέον αναγνωρισμένη σε διεθνές επίπεδο έκθεση πολυτελών οχημάτων αναψυχής, το Citroën Type Holidays concept υπόσχεται μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία, τη στιγμή που χάρη στην ρετρό εξωτερική εμφάνιση και το μοντέρνο εσωτερικό, το Citroën Type Holidays  είναι ένας ιδιαίτερος σύντροφος για μια κομψή απόδραση με απόλυτη ελευθερία.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Auto NewsIn & OutNews

Βίντεο: Ο Lucas di Grassi προκαλεί με το CUPRA Tavascan τις ακραίες συνθήκες της Lapland…

Auto NewsIn & OutNews

Macallan και Bentley δημιούργησαν ένα ουίσκι πιο ακριβό και από αυτοκίνητο!

FeaturesIn & OutIn Pen & Ink

Θέμα: Όλες οι Ferrari του Lewis Hamilton!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!