Auto NewsEcoNews

Το ανανεωμένο Volkswagen ID.3 στην Ελλάδα [τιμές]

Η Volkswagen αποκάλυψε το ανανεωμένο ID.3 στο κοινό την άνοιξη που μας πέρασε (δες εδώ) και πλέον το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ξεκινάει την πορεία του στην ελληνική αγορά, με τιμές που ξεκινούν από 42.600 ευρώ.

Το ID.3 δεύτερης γενιάς αποτελεί το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη πορεία της οικογένειας ID. Η συγκεκριμένη «οικογένεια» μοντέλων αποτελεί την ηλεκτρική γκάμα των Γερμανών και μέχρι σήμερα περισσότερα από μισό εκατομμύριο μοντέλα ID. έχουν παραδοθεί σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή το ID.3 παράγεται στα εργοστάσια στο Τσβικάου και τη Δρέσδη στη Γερμανία, αλλά το δίκτυο παραγωγής θα επεκταθεί το επόμενο έτος ώστε να περιλαμβάνει το κύριο εργοστάσιο της Volkswagen στο Wolfsburg προκειμένου να ανταποκριθεί στα υψηλά επίπεδα ζήτησης πελατών για το αμιγώς ηλεκτρικό μικρομεσαίο αυτοκίνητο.

Το ανανεωμένο ID.3 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά λογισμικού που βελτιώνει την απόδοση του συστήματος και μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις over-the-air. Επιπλέον, το βασικό πακέτο εξοπλισμού αναβαθμίζεται και πλέον περιλαμβάνει μια οθόνη infotainment με διαγώνιο 12 ίντσες (30,5 εκατοστά),  θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, αναδιπλούμενες καθρέπτες και πολλά ακόμα στοιχεία.

Οι Έλληνες πελάτες μπορούν να παραγγείλουν τις δύο εκδόσεις Pro Performance και Pro S  ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας υψηλής τάσης, αλλά λόγω του υψηλού όγκου παραγγελιών θα μπορούν να τα παραλάβουν από το τρίτο τρίμηνο του 2023 και μετά.

Όσο για τις τιμές, το ανανεωμένο Volkswagen ID. 3 είναι διαθέσιμο στην έκδοση ID.3 PA Pro Performance στις 42.600 ευρώ, ενώ για το ID.3 PA Pro S η τιμή είναι στις 48.600 ευρώ, χωρίς στις τιμές να περιλαμβάνεται η επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Related posts
Auto NewsNews

Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης από τη Citroen

Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!