Auto NewsNews

Πρεμιέρα για το αναβαθμισμένο Mazda6

Η Mazda ανακοινώνει την αναβάθμιση της ναυαρχίδας της, του Mazda6. Η αναβάθμιση αυτή συμπεριλαμβάνει βελτιωμένες επιδόσεις οδήγησης, προσθήκη λειτουργιών υποβοήθησης οδηγού και νέες εκδόσεις, ενώ με αφορμή τον εορτασμό της 20ης επετείου της πρώτης γενιάς Mazda6, κυκλοφορεί η ειδική έκδοση “20th Anniversary” Mazda6.

Η συγκεκριμένη επετειακή έκδοση συμπεριλαμβάνει όλα τα στοιχεία που έχουν κάνει το μοντέλο διαχρονικά μοναδικό, όπως η στιβαρή παρουσία, οι εξελιγμένες επιδόσεις, η ιαπωνική δεξιοτεχνία και η κομψή σχεδίαση οδήγησης, τη στιγμή που θα διατίθεται μόνο σε δύο χρώματα, τα οποία έχουν παραχθεί με την αποκλειστική τεχνολογία βαφής Takuminuri. Το λευκό Rhodium White Premium και το ολοκαίνουργιο Artisan Red Premium, το οποίο είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά αποκλειστικά στο Mazda6 “20th Anniversary Edition”.

Η επετειακή έκδοση ξεχωρίζει ακόμα για το μοναδικό εσωτερικό του που περιλαμβάνει επένδυση με δερμάτινα ταμπά καθίσματα Nappa, προσκέφαλο μπροστινού καθίσματος με ανάγλυφο λογότυπο 20ης επετείου και ταμπλό με καφέ ματ φινίρισμα.

Εξωτερικά διακρίνεται για το ανάγλυφο λογότυπο της επετειακής έκδοσης στο μπροστινό φτερό, την επιβλητική ασημί μάσκα και τις ασημί ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Εκτός από την επετειακή έκδοση, το ανανεωμένο Mazda6 προσφέρει τις εκδόσεις Homura και Takumi.  Η έκδοση Homura διακρίνεται για τη μαύρη μάσκα, τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, τα μαύρα καλύμματα καθρεφτών, τις μαύρες σχάρες οροφής στην έκδοση Wagon και τις μπορντό δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις, τονίζοντας περαιτέρω τον σπορ χαρακτήρα του Mazda6.

Η κορυφαία έκδοση Takumi, εκφράζει όλη την εκλεπτυσμένη κομψότητα της ιαπωνικής σχολής. Στο βασικό εξοπλισμό της περιλαμβάνει ηλιοροφή, μαύρα δερμάτινα εσωτερικά καθίσματα, μεταλλικά διακοσμητικά, εμπρός γρίλια Gunmetal, ηλεκτροχρωμικό εσωτερικό καθρέφτη χωρίς πλαίσιο και διακριτικό εσωτερικό LED φωτισμό.

Τέλος, στο ανανεωμένο Mazda6 έχουν προστεθεί τα δύο νέα χρώματα της μάρκας: Rhodium White Premium και Platinum Quartz, ενώ οι ενδεικτικές Λιανικές τιμές με φόρους έχουν ως εξής:

Related posts
Auto NewsNews

Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης από τη Citroen

Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!