MotorsportRace NewsWRC

Ιορδάνης Σερδερίδης: Με τα χρώματα της M-Sport στο WRC o Έλληνας Πρωταθλητής!

Με τα επίσημα χρώματα της M-Sport Ford θα αγωνιστεί σε επιλεγμένους αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ράλλυ το 2023 ο Ιορδάνης Σερδερίδης. Ο Έλληνας  πρωταθλητής της κατηγορίας WRC Trophy το 2017 θα βρίσκεται κάτω από την ίδια τέντα με τους Ott Tanak και Pierre- Louis Loubet, οδηγώντας ένα κορυφαίας τεχνολογίας Ford Puma Rally1, με το αγαπημένο του Νο 9 στα παράθυρα.

Πρώτος φετινός αγώνας στον οποίο θα λάβει μέρος ο Σερδερίδης, πάντα με τον πολύπειρο Fred Miclotte στο πλευρό του, θα είναι το Ράλλυ Μόντε Κάρλο, το οποίο παραδοσιακά ανοίγει την αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Θα ακολουθήσουν τα Ράλλυ του Μεξικού, Σαρδηνίας και Σαφάρι, ενώ το υπόλοιπο του προγράμματος θα ανακοινωθεί αργότερα, με το Ράλλυ Ακρόπολις να αποτελεί και φέτος τον μεγάλο στόχο για διάκριση του οδηγού.

Το Ράλλυ Μόντε Κάρλο ξεκινάει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου με δύο νυχτερινές ειδικές διαδρομές και ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Τα πληρώματα θα κληθούν να αγωνιστούν σε 18 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 325 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Related posts
MotorsportRace News

Crosscar Κιλκίς: Δοκιμαστικά στις 27 - 28 Απριλίου ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος…

MotorsportWRC

WRC: 4ος Γύρος - Ράλλυ Κροατίας [18 - 21 Απριλίου 2024]

MotorsportOther RacesRace News

Κυπ. Ράλλυ Β. Ελλάδος: 1ος Γύρος - 50ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού [20 - 21 Απριλίου 2024]

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!