Moto NewsNews

Η UM Motorcycles στην EICMA 2023

Η αμερικάνικη UM Motorcycles συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Μοτοσυκλέτας και Εξοπλισμού, EICMA 2023, που διεξάγεται στο Μιλάνο, από τις 7 έως τις 12 Νοέμβρη.

Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας και Εξοπλισμού, EICMA, αποτελεί τη μεγαλύτερη, διεθνώς, έκθεση που αφορά στον κόσμο των δύο τροχών, ενώ από τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1914 στο Μιλάνο, αποτελεί το γεγονός με τους περισσότερες συμμετοχές επισκεπτών, εκθετών, παρόχων υπηρεσιών, καθώς και εκπροσώπων Τύπου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η UM Motorcycles -πέρα από τα μοντέλα της κατηγορίας underbone (το λεγόμενο παπί), scooters και μοτοσυκλέτες- στην EICMA 2023 θα βρίσκεται για να παρουσιάσει και μια σειρά νέων μοντέλων, σε παγκόσμια πρεμιέρα.

Αναμεσά τους το νέο Renegade 300 ST, που κορυφώνει τη γκάμα Renegade, ενώ διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών, TPS, κάμερα οπισθοπορείας, θύρα USB, ενσωματωμένα ηχεία Bluetooth, άνετη διθέσια σέλα με ενσωματωμένη πλάτη συνοδηγού, κεντρικό σταντ, μαρσπιέ οδηγού τύπου πλατφόρμας, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, στάνταρ ABS και ένα μεγάλο εμπρός φέριγκ που παρέχει ομαλή ροή αέρα και μειωμένη αντίσταση στον αναβάτη.

Στην κατηγορία των dual – purpose μοτοσυκλετών, η UM Motorcycles θα παρουσιάσει τέσσερα νέα μοντέλα! Τις “ON-OFF”  DSRRALLY 300 and DSR ROAD 300, που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν νέους πελάτες, αλλά και υπάρχοντες που θέλουν ένα δεύτερο δίκυκλο, εξίσου ευέλικτο αλλά και οδηγοκεντρικό.

Τέλος, στις κατηγορίες των enduro και Supermotard, η UM Motorcycles, θα παρουσιάσει τις νέες DSR EX 300 and DSR SM 300, που εξοπλίζονται με κινητήρα 300 κ.εκ., με 28 ίππους και 25 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας διασκεδαστική οδήγηση, άριστες επιδόσεις και άνεση τόσο εκτός δρόμου, όσο και μέσα στη πόλη.

Related posts
Auto NewsNews

Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης από τη Citroen

Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!