Auto NewsNews

Η Mazda ανακοινώνει τις τιμές του νέου CX-60 Diesel στην Ελλάδα

Το CX-60 αποτελεί την πρόταση της ιαπωνικής μάρκας για την κατηγορία των πολυτελών SUV. Πριν 8 μήνες η Mazda παρουσίασε το πρώτο της Plug in Hybrid και το πιο ισχυρό αυτοκίνητο δρόμου που είχε ποτέ κατασκευάσει, αποδίδοντας 327 ίππους και από την πρώτη στιγμή οι ευρωπαϊκές αγορές υποδέχτηκαν το κορυφαίο SUV, ενώ μέσα στο 2ο εξάμηνο του 2022 είχαν ήδη καταγραφεί 13.000 πωλήσεις.

Πιστή στην στρατηγική πολλαπλών λύσεων η Mazda συνεχίζει την εξέλιξη των κινητήρων πετρελαίου και στις αρχές του τρέχοντος έτους ξεκίνησε η διαθεσιμότητα του ολοκαίνουργιου, ισχυρού, καθαρού και αποδοτικού e-Skyactiv D κινητήρα.

Ο ολοκαίνουργιος κινητήρας e-Skyactiv D αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της στρατηγικής της Mazda να απαντάει στις απαιτήσεις των καταναλωτών με τις τεχνολογίες και τα προϊόντα που προσφέρει, πάντα με τις χαμηλότερες δυνατές εκπομπές, ώστε να ανταποκρίνεται παράλληλα και στις ανάγκες της κοινωνίας για βιωσιμότητα.

Το Mazda CX-60 κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και προσφέρεται σε 4 επίπεδα εξοπλισμού: Prime line, Exclusive Line, Homura και Takumi.

Η παραγωγή των εκδόσεων e-Skyactiv D ξεκίνησε στις αρχές του έτους και είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία και στη χώρα μας στις παρακάτω προτεινόμενες λιανικές τιμές:

Related posts
Auto NewsNews

Νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης από τη Citroen

Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!