MotorsportRace News

Για φινάλε στη Monza οι Παυλίδης – Harryman!

Η αυλαία μιας γεμάτης χρονιάς θα πέσει τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη για το πλήρωμα της Step Racing στη Monza. Στις 1-2 Δεκεμβρίου οι Νίκος Παυλίδης – Allan Harryman θα συμμετέχουν στον τελευταίο αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος Χώματος, που προσμετράει παράλληλα και στο μικτό Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλλυ, με όλες τις ειδικές του να βρίσκονται εντός της έκτασης της πασίγνωστης πίστας της Monza.

Σχεδόν 50 αγωνιστικά της κορυφαίας κατηγορίας Rally2 θα πάρουν εκκίνηση, με τις συνολικές συμμετοχές να πλησιάζουν τις 100, ενώ αρκετές είναι οι παρουσίες και στην κατηγορία Seniors στην οποία συμμετέχει το πλήρωμα με την ελληνική σημαία στο Skoda Fabia Rally2 Evo.

Το Rally Monza με κέντρο το αυτοκινητοδρόμιο της ομώνυμης πόλης περιλαμβάνει 10 ειδικές διαδρομές μοιρασμένες την Παρασκευή και το Σάββατο 1-2 Δεκεμβρίου. Το συνολικό του μήκος είναι 79 αγωνιστικά χιλιόμετρα και προσμετρά στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος με αυξημένο συντελεστή 1,5.

Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car.