Auto NewsNews

Mini Bulldog Racing Edition: Ειδική έκδοση προς τιμήν της επιτυχημένης συμμετοχής στον 24ωρο αγώνα στο Nürburgring…

Η Bulldog Racing προσφέρει τώρα στους πελάτες της τη δυνατότητα να βιώσουν την απόλυτη αγωνιστική απόλαυση με την ειδική έκδοση «Bulldog Racing Edition» του Mini John Cooper Works…

Κάθε αυτοκίνητο κατασκευάζεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη και ρυθμίζεται ανεξάρτητα στο Nordschleife πριν από την παράδοση, με βασική προυπόθεση να εφοδιάζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων και φυσικά τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 231 ίππων, όπως άλλωστε αρμόζει σε μια τέτοια κατασκευή.

Με αυτό το ιδιαίτερο μοντέλο, η ιδιωτική αγωνιστική ομάδα με έδρα το Nürburg γιορτάζει τον καλύτερο τερματισμό ενός MINI σε 24ωρο αγώνα στην 64χρονη ιστορία της μάρκας. Ο κινητήρας και πολλά χαρακτηριστικά του ειδικού μοντέλου είναι ίδια με εκείνα του αγωνιστικού αυτοκινήτου με τον αριθμό εκκίνησης #126 της Bulldog Racing. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που επιβάλλονται από τους αγωνιστικούς κανονισμούς λάμπουν δια της απουσίας τους προς όφελος της καθημερινής χρηστικότητας.

Βέβαια, με τη χρήση διαφόρων εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν και να τοποθετηθούν ανεξάρτητα ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη, η Bulldog Racing Edition δημιουργεί μια πραγματική «αγωνιστική αίσθηση» στο δρόμο.

Σημείο αναφοράς της ειδικής έκδοσης είναι η ανάρτηση KW V3 με ρυθμιζόμενη συμπίεση και επαναφορά, η οποία, μεταξύ άλλων, ενισχύει την πρόσφυση, βελτιώνει τη συμπεριφορά στις στροφές και αυξάνει την ασφάλεια στο όριο. Η ρύθμιση της ανάρτησης πραγματοποιείται ξεχωριστά για κάθε όχημα από έναν από τους επαγγελματίες οδηγούς της Bulldog Racing στο Nürburgring Nordschleife.

Ταυτόχρονα, οι ζάντες αλουμινίου OZ HyperGT των 17 ιντσών σε συνδυασμό με τη σπορ εξάτμιση της μάρκας Remus προσδίδουν σε κάθε όχημα μια διακριτική αλλά και αδιαμφισβήτητη εμφάνιση, ενώ διαθέτοντας πλούσια εμπειρία από τα αγωνιστικά ελαστικά, η Pirelli εφοδιάζει το ειδικό μοντέλο με τα P Zero Performance διαστάσεων 205/45R17.

Επιπλέον, το πακέτο Stern Performance Parts Clubsport αντικαθιστά το πίσω κάθισμα με μία μπάρα θόλων με πλέγμα και μοκέτα, εξοικονομώντας βάρος και βελτιώνοντας την απόδοση του αυτοκινήτου.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της εξωτερικής σχεδίασης είναι η μεγάλη διακοσμητική μεμβράνη Bulldog Racing στην οροφή, που, κατά παράδοση, κοσμεί όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της ομάδας.

Τέλος, στο εσωτερικό, κάθε όχημα συνοδεύεται από μία αριθμημένη πλακέτα που πιστοποιεί ότι πρόκειται για μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής και καταγράφει την ημέρα που σεταρίστηκε η ανάρτηση στο Nordschleife, καθώς και διάφορα άλλα διακριτικά χαρακτηριστικά, ενώ οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες MINI μπορούν να επικοινωνήσουν με την Bulldog Racing στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sales@bulldog-racing.com.

Περισσότερες φωτογραφίες:
Related posts
Auto NewsEcoNews

H Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου INSTER

Moto NewsNews

Νέο ARES 125 GT: Η ναυαρχίδα της DAYTONA στα 125 κ.εκ.

Auto NewsEcoNews

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Ford Explorer στην Κολωνία [video]

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!