Moto NewsNews

Kymco CV3 Noodoe: Έτοιμο το πρώτο τρίτροχο Scooter της Kymco

Το πρώτο τρίτροχο Scooter της Kymco είναι πλέον μια πραγματικότητα και είναι το πρώτο με δικύλινδρο κινητήρα, το πρώτο με πλαίσιο αλουμινίου και ταυτόχρονα το ισχυρότερο στην κατηγορία!

Μετά από μακροχρόνια έρευνα και εξέλιξη, ο κύβος ερρίφθη. Το CV3 είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και μαζί του φέρνει τεχνολογία, εξοπλισμό και εφαρμογές που άμεσα θα το καταστήσουν επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Καθώς θα μπορεί να οδηγηθεί από αναβάτες με δίπλωμα αυτοκινήτου και έχοντας κορυφαία χαρακτηριστικά σε οδηγική ασφάλεια και εξοπλισμό, το CV3 είναι αυτό που θα δώσει τη λύση σε όλους όσους επιθυμούν και επιλέγουν επιδόσεις, ασφάλεια και ανέσεις.

Το αρκτικόλεξο CV3 προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Concept Vehicle, με τον αριθμό “3” να υπονοεί την ύπαρξη τριών συνολικά τροχών. Με τους δύο εξ αυτών τοποθετημένους μπροστά, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του κατασκευαστή να προσεγγίσει αναβάτες που αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια όταν οδηγούν με περισσότερες από δύο ρόδες.

Βασισμένο στα μηχανικά μέρη του επιτυχημένου mega scooter AK 550 της εταιρείας, διακρίνεται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε κάθε του σημείο. Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας “G5-SC” των 550 κ.εκ. αποδίδει 51 ίππους και εγγυάται τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία και όχι μόνο.

Την ασφάλεια που προσφέρουν οι τρεις τροχοί έρχονται να την αυξήσουν στο έπακρο το στιβαρό αλουμινένιο πλαίσιο, η ιδανική κατανομή βάρους (50:50), οι προδιαγραφών μοτοσυκλέτας αναρτήσεις, η συνδυασμένη πέδηση, το τρικάναλο ABS και τα τρία δισκόφρενα με τις διπίστονες δαγκάνες.

Η Kymco αρκείται να δηλώσει πως το CV3 αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να αφήσει το αυτοκίνητό του στο σπίτι. Και θα είναι εύκολο να το κάνει αυτό, μια ματιά στον εξοπλισμό του αρκεί για να πείσει και τον πλέον φανατικό οδηγό αυτοκινήτου:

  • Kymco Noodoe πλατφόρμα πολυμέσων με δυνατότητα πλοήγησης*
  • Οθόνη TFT 6” πολλαπλών ενδείξεων
  • Cruise control
  • Εκκίνηση και λειτουργίες Keyless
  • Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας
  • Θερμαινόμενα γκριπ
  • Σύστημα Multi Fit για κάλυψη ποικίλων μεταφορικών αναγκών
  • Δυνατότητα κλειδώματος του μπροστινού συτήματος, κάτι που κρατάει το όχημα σε όρθια θέση όταν αυτό ακινητοποιείται

To CV3 Noodoe θα βρίσκεται πολύ σύντομα στις βιτρίνες των καταστημάτων, όταν και θα ανακοινωθούν τόσο η τιμή όσο και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Related posts
Auto NewsNews

Πρώτες επίσημες εικόνες του επερχόμενου Renault 5

Auto NewsNews

Raptor Club Greece: Με 50 Ford Ranger Raptor το 4ο Raptor Trophy στην Καστοριά…

Auto NewsNews

Pixel by Pixel: Η νέα ταινία της Hyundai για τα φώτα των ηλεκτρικών μοντέλων της [video]

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!