Moto NewsNews

KTM 790 Adventure: Ανάκληση που αφορά το πίσω σύστημα φρένου!

Η εταιρεία KMotors South East Europe SA, Επίσημη Αντιπροσωπεία μοτοσικλετών ΚΤΜ στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών ΚΤΜ μοντέλο 790 Adventure.

Η ανάκληση αφορά σε 36 μοτοσικλέτες, παραγωγής ετών 2019-2020, στις οποίες λόγω πιθανής μη συμμόρφωση της γραμμής του φρένου, το πίσω σύστημα φρένου μπορεί να αστοχήσει σε ακραίες συνθήκες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, email και τηλεφωνικά ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων μοτοσικλετών ΚΤΜ σε όλη την Ελλάδα – κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση της γραμμής του φρένου που συνδέει την πίσω δαγκάνα του φρένου στην μονάδα του ABS, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας KMotors South East Europe SA στο τηλέφωνο 210 55 40 640 ή στο email: info@ktm.gr.

Related posts
Auto NewsNews

300 ίπποι και αυτόματο 8άρι για το ανανεωμένο Toyota GR Yaris!

Auto NewsNews

DS 3 Esprit De Voyage: Ωδή στην κομψότητα…

Auto NewsNews

Δοκιμές στην έρημο για την BMW iX5 Hydrogen!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!