First ImpressionsOn The RoadPresentations

VOGE CU525: Καρδιά Bobber, ψυχή ταξιδευτή..

Ιδιαίτερο στυλ που συνδυάζεται με την πρακτικότητα της καθημερινής χρήσης για το πρώτο μοντέλο Custom της Voge, που απευθύνεται σε αναβάτες με διάθεση για χαλαρές βόλτες, ειδικά σε κατόχους διπλωμάτων Α2.

Η τολμηρή εμφάνιση του νέου CU525 δεν περνά απαρατήρητη, τονίζοντας μια μοτοσυκλέτα τύπου Bobber με έμφαση στις κλασικές κυριακάτικες βόλτες, την κίνηση στην πόλη, αλλά και σε χαλαρές διαδρομές έξω από αυτή.

Κύριο χαρακτηριστικό αυτού του μοντέλου Custom Cruiser δεν είναι άλλο από την ευκολία οδήγησης, κάνοντας τον αναβάτη να αισθάνεται άνετα και σίγουρα πάνω στη σέλα του ανά πάσα στιγμή, ενώ ακόμα και αν είναι αρχάριος, ή όχι μεγάλου αναστήματος μοτοσυκλέτα, το μειωμένο ύψος από το έδαφος και το χαμηλότερο βάρος στην κατηγορία, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα τεχνολογικά πλεονεκτήματα της μοτοσυκλέτας, θα του προσφέρουν ευχάριστες όμορφες στιγμές οδήγησης με απόλυτη ασφάλεια.

Αυτή διασφαλίζεται περαιτέρω από ένα σύγχρονο στιβαρό πλαίσιο και την ύπαρξη δικάναλου ABS, τετραπίστονης ακτινικής δαγκάνας στο δισκόφρενο του εμπρός τροχού, συστήματος ελέγχου πρόσφυσης (TCS) τελευταίας γενιάς, καθώς και φωτιστικά σώματα που προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα.

Τολμηρό στυλ

Το CU525 προτείνει μερικά κλασικά στοιχεία των μεγάλων αμερικανικών Cruiser, που χαρακτηρίζονται από τους τροχούς των 16 ιντσών, το ανεστραμμένο πιρούνι με κλίση προς τα εμπρός, την τελική μετάδοση με ιμάντα (Belt Drive), τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, τις εισαγωγές αέρα στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ, τους Bar-end καθρέπτες, το οβάλ σχήμα του προβολέα, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης και τη χαμηλή θέση οδήγησης με τη δερμάτινη σέλα. Όλα αυτά έχουν μελετηθεί ώστε να συμβάλλουν σε μια εικόνα με σκληροτράχηλη νότα και να συνδυάζουν ιδανικά μοτοσυκλέτα Custom Cruiser με αυθεντικού στυλ αμερικάνικο Bobber.

Τα προστατευτικά εκατέρωθεν του κινητήρα, η βάση της πινακίδας με έδραση στο ψαλίδι, το φαρδύ τιμόνι μεταβλητής διατομής, το διαμήκες πίσω φωτιστικό σώμα, η οβάλ έγχρωμη ψηφιακή οθόνη, η θύρα USB και ο Full led φωτισμός είναι στοιχεία που προσθέτουν ξεχωριστές πινελιές σε μια μοτοσυκλέτα που παντρεύει διαχρονικό σχεδιασμό και παραδοσιακές εφαρμογές με τεχνολογία του σήμερα.

Όλη η ισχύς που χρειάζεστε

Ο υγρόψυκτος δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 494 κ.εκ. αποδίδει 47,6 ίππους και μια μέγιστη ροπή της τάξης των 44,5 Nm. Έτσι, η μοτοσυκλέτα μπορεί να οδηγηθεί και από κατόχους διπλωμάτων Α2, μια δυνατότητα που θα εκτιμηθεί από αναβάτες κάθε εμπειρίας και ικανότητας, με τις επιδόσεις συνολικά να είναι ικανές να προσφέρουν συγκινήσεις σε καθημερινή βάση.

Η τελική μετάδοση μέσω ιμάντα, σε συνδυασμό με το κιβώτιο των 6 σχέσεων και τον συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης, παρέχει ήσυχη και γραμμική λειτουργία, έτσι όπως επιβάλλεται για μια μοτοσυκλέτα αυτής της κατηγορίας. Επιπλέον, δεν απαιτεί λίπανση όπως η κλασική αλυσίδα, μειώνοντας δραστικά την ανάγκη συντήρησης και το κόστος των service.

Όργανα και εξοπλισμός σε συνάρτηση με την εποχή

Το CU525 διαθέτει μοντέρνα ηλεκτρονικά, κρυμμένα κάτω από μια εσκεμμένα vintage εμφάνιση. Ο κυκλικός πίνακας οργάνων είναι μια σαφής αναφορά στο κλασικό στυλ, απόλυτα εναρμονισμένος με τη σχεδίαση της μοτοσυκλέτας. Αποτελείται από μια έγχρωμη οθόνη LCD, ιδιαίτερα πλούσια σε πληροφορίες και ευανάγνωστη για να έχετε πάντα και τα πάντα υπό έλεγχο. Υπάρχει επίσης μια χρήσιμη θύρα USB για τη φόρτιση ηλεκτικών συσκευών, ενώ όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας Full led.

Related posts
First ImpressionsHotOn The RoadPresentations

Νέα BMW Σειρά 1: Από 170 ίππους και 28.960 ευρώ!

First ImpressionsOn The RoadPresentations

Νέα εποχή για την smart στην Ελλάδα!

8.3
EcoOn The RoadTest Drives & Rides

Δοκιμάζουμε το Atto 3 της BYD | Όπως “Bring Your Dollars”…

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!