Moto NewsNews

Concept CV-L6: Το νέο Adventure της Kymco…

Adventure για όλους…

Η Kymco παρουσίασε ένα concept με χαρακτήρα Adventure, το οποίο συνδυάζει μοτοσυκλέτα και maxi scooter με μοναδικό τρόπο…

Η κατηγορία των δίτροχων μοντέλων περιπέτειας έχει σημειώσει αξιοσημείωτη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με την Kymco να δείχνει τη μορφή του μέλλοντος για ένα κοινό που θέλει να τα κάνει όλα.

Το νέο CV-L6 κατασκευάστηκε με γνώμονα τη φιλοσοφία της ελευθερίας, της χρηστικότητας και της περιπέτειας. Συνδυάζει στυλιστικά στοιχεία από τον κόσμο των μοτοσυκλετών Adventure, όπως το σφηνοειδές και επιθετικό αμάξωμα, το ψηλό παρμπρίζ και τις ενσωματωμένες αποσκευές. Εκτός από όλα αυτά, διατηρεί την προσβασιμότητα και την ευκολία χρήσης ενός maxi-scooter.

Η Kymco προτείναι το νέο CV-L6 σαν το μοντέλο που θα προσφέρει λύσεις τόσο στις καθημερινές διαδρομές εντός και εκτός πόλης, όσο και στις εκτός δρόμου αναζητήσεις. Η τεχνολογία του εστιάζει στην άνεση, την ασφάλεια, την ευκολία και τις επιδόσεις, ταυτόχρονα στην προσβασιμότητα και την ευκολία. Τροφοδοτείται από τον ίδιο κινητήρα που χρησιμοποιεί το εντυπωσιακό maxi-scooter AK550, ένα υγρόψυκτο δικύλινδρο εν σειρά σύνολο χωρητικότητας 550 κ.εκ. και απόδοσης 51 ίππων.

Ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας αναδεικνύεται από τις ζάντες αλουμινίου με τα ελαστικά διπλής χρήσης και τη μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων, η οποία χαρακτηρίζεται από το ανεστραμμένο πιρούνι και το έκκεντρα τοποθετημένο μονό αμορτισέρ. Εντυπωσιακό και με προδιαγραφές μοτοσυκλέτας το αλουμινένιο ψαλίδι, εξίσου εντυπωσιακά και τα φρένα της Brembo με τα τρία ευμεγέθη δισκόφρενα και τις τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες.

Η Kymco έχει αναπτύξει το CV-L6 γύρω από ένα νέο και ιδιαίτερα ελαφρύ πλαίσιο, που προσφέρει χαμηλό ύψος σέλας καθιστώντας το μοντέλο προσβάσιμο σε ένα ευρύ φάσμα αναβατών. Στη σχεδίαση του έτοιμου για περιπέτεια maxi scooter προστίθενται τα ενσωματωμένα αξεσουάρ αποσκευών της Givi, τα οποία αποτελούνται από πλαϊνές βαλίτσες και top case. H χρηστικότητα όμως δεν σταματά εδώ, από τη στιγμή που ο αναβάτης μπορεί να επέμβει προσθαφαιρώντας σέλα συνεπιβάτη και σχάρες, δημιουργώντας έτσι ένα σύνολο που θα καλύψει πολλαπλές ανάγκες!

Αντιλαμβανόμαστε όλοι λοιπόν πως το CV-L6 είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέσο μεταφοράς, αφού στην ουσία αποτελεί μια πύλη για διαδρομές με ατελείωτο ενθουσιασμό, που διευρύνει τους ορίζοντες αναβατών κάθε τύπου. Ένα μέσο που εξισορροπεί απρόσκοπτα την καθημερινή χρήση, τα ταξίδια και την περιπέτεια, ένα μοναδικό εργαλείο για να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα.

Related posts
Auto NewsNews

Το Jeep Wagoneer S ανταγωνίζεται την BMW M3 στο 0-100 χλμ./ώρα!

Auto NewsNews

Πρώτη παρουσίαση της Νέας Σειράς 1 στη Θεσσαλονίκη [video]

Moto NewsNews

Στην Ελλάδα το νέο LTM 125 ABS της QJ MOTOR [τιμή]

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!