Η Hyundai παρουσίασε στην περσινή έκθεση CES το αυτοκίνητο υδρογόνου Nexo, ενώ φέτος θα παρουσιάσει κάτι τελείως διαφορετικό με το πρωτότυπο Elevate.
Το Hyundai Elevate είναι ένα πρωτότυπο όχημα το οποίο συνδυάζει τις τέσσερις ρόδες του αυτοκινήτου με ρομποτικά πόδια. Αυτός ο συνδυασμός του Elevate έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου είδους οχήματος, το οποίο σύμφωνα με τη μάρκα θα μπορεί να μεταφέρει τους επιβάτες εκεί που δεν έχει καταφέρει να πάει κανένα άλλο όχημα.
Το πρωτότυπο όχημα γνωρίζουμε ήδη πως θα συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα με προηγμένα συστήματα ρομποτικής και πιστεύουμε πως ένας από τους λόγους ύπαρξης του Elevate θα είναι οι πρώτες βοήθειες σε δυσπρόσιτα μέρη. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν η κορεάτικη μάρκα σκοπεύει να κατασκευάσει μαζικά το πρωτότυπο Elevate, αλλά θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό στις 8 Ιανουαρίου που ανοίγουν οι πόρτες της CES.