Auto NewsNews

Το Opel Corsa στην πρώτη θέση των ελληνικών πωλήσεων!

Αναμφίβολα μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες στη χώρα μας είναι και η κατηγορία των σουπερμίνι, με best-seller επί σειρά ετών σε αυτήν να είναι το Toyota Yaris.

Γεγονός που ανατράπηκε φέτος, αφού το Opel Corsa κατάφερε να «εκθρονίσει» τον Ιάπωνα ανταγωνιστή του και να γίνει το απόλυτο best-seller τόσο της κατηγορίας, όσο και συνολικά της αγοράς (ανεξαρτήτου κατηγορίας), σημειώνοντας από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα 2.415 πωλήσεις!

Το Corsa διατίθεται στην ελληνική αγορά με τους ιδιαίτερα αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης, απόδοσης από 75 έως 130 ίππους, που συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια πέντε και έξι σχέσεων, αλλά και ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Επιπλέον, το μικρό της Opel διατίθεται και ως αμιγώς ηλεκτρικό (Corsa-e) με αυτονομία 353 χλμ. σύμφωνα με το WLTP.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό Opel Corsa-e

Μάλιστα, το Corsa-e βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι το Corsa γίνεται αυτό το διάστημα (μέχρι 30 Απριλίου) ακόμα πιο ελκυστικό, χάρη στο Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής για όλους που προσφέρει η Opel, με το οποίο οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel και να λάβουν μια πολύ ανταγωνιστική τιμή για το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο (δες εδώ).

Related posts
Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Auto NewsNews

Volkswagen: Έκπτωση έως 7.000 ευρώ στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!