In & Out

Το Fast & Furious επιστρέφει με τη 10η ταινία της σειράς [trailer]

Περισσότερες λεπτομέρειες και trailer έχουν κυκλοφορήσει για τη δέκατη έκδοση της σειράς Fast & Furious, με τον «ευρηματικό» τίτλο Fast X να βγαίνει στους κινηματογράφους τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά άσχημα νέα για τους θιασώτες των Fast & Furious, μιας και το μότο αυτής της ταινίας είναι «το τέλος του δρόμου αρχίζει» και έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το 10 και το 11 θα είναι τα τελευταία μέρη του Fast & Furious.

Η εικόνα του άρθρου είναι το πρώτο επίσημο teaser που κυκλοφόρησε για το Fast X και στις 10 Φεβρουαρίου είδαμε και το πρώτο επίσημο trailer, που μπορείτε να δείτε παρακάτω…

Το Fast X θα σκηνοθετήσει ο Louis Leterrier (γνωστός για τις δύο πρώτες ταινίες του Transporter, The Incredible Hulk, Clash of the Titans, Now You See Me κ.α.) μετά την παραίτηση του Justin Lin τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

Περαιτέρω όμως πληροφορίες (π.χ. για όλα τα αυτοκίνητα που θα δούμε) δεν έχουν ανακοινωθεί, οπότε θα χρειαστεί να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή, μέχρι τις 19 Μαΐου όταν και θα βγει στη μεγάλη οθόνη…

Related posts
Auto NewsIn & OutNews

Βίντεο: Ο Lucas di Grassi προκαλεί με το CUPRA Tavascan τις ακραίες συνθήκες της Lapland…

Auto NewsIn & OutNews

Macallan και Bentley δημιούργησαν ένα ουίσκι πιο ακριβό και από αυτοκίνητο!

FeaturesIn & OutIn Pen & Ink

Θέμα: Όλες οι Ferrari του Lewis Hamilton!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!