Auto NewsMoto NewsNews

Τέσσερα βραβεία για την Honda στα Red Dot Design Awards

Η Honda απέσπασε δύο διακρίσεις -όσο αφορά τα αυτοκίνητα- στο θεσμό 2023 Red Dot Design Awards, για το ολοκαίνουργιο Civic e:HEV και για το Civic Type R, ενώ αντίστοιχα απέκτησε και άλλα δύο για τις μοτοσυκλέτες, με τις νέες CB750 Hornet και XL750 Transalp.

Τα βραβεία Red Dot Design Awards είναι μια διεθνώς περιζήτητη διάκριση, που αναγνωρίζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό προϊόντων ως συνδυασμό υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας, ευφυΐας και καινοτομίας. Οι νικητές επιλέγονται από μια επιτροπή 50 διεθνών εμπειρογνωμόνων που δοκιμάζει και αξιολογεί κάθε συμμετοχή και αντικατοπτρίζουν τις πιο πρόσφατες τεχνικές, κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές απαιτήσεις των καταναλωτών.

Για την ιστορία, τα φετινά επιτεύγματα αυξάνουν τον αριθμό των βραβείων Red Dot Design Awards που έχει κερδίσει η Honda σε 13 από το 2020, συμπεριλαμβανομένης της διάκρισης “Best of the Best” για το Honda e το 2020. Τόσο αυτό όσο και η CBR1000RR-R Fireblade SP, έκτοτε, έχουν εισαχθεί στο Red Dot Design Museum στο Έσσεν της Γερμανίας, μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις σύγχρονης σχεδίασης στον κόσμο.

Related posts
Auto NewsMoto NewsNews

Αναλογικά τέλη κυκλοφορίας: Σε ισχύ από τον Απρίλιο!

Moto NewsNews

Aprilia Tuareg Racing: Ξεκινά η φετινή σεζόν...

Auto NewsEcoNews

Πρώτη ματιά στο ηλεκτρικό Isuzu D-Max…

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!