Auto NewsNews

Συνεργασία Toyota και Undercover δίνει ζωή σε ένα μοδάτο μοντέλο…

Η Toyota και η Undercover ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το Aygo X Undercover, μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του μικρότερου αυτοκινήτου της Toyota στην Ευρώπη.

Το Aygo X Undercover αποκαλύφθηκε στην πασαρέλα Undercover Fall 2023 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και διαθέτει μοναδικά στοιχεία εξωτερικού και εσωτερικού σχεδιασμού, κατασκευασμένα σε συνεργασία με τη διάσημη ιαπωνική εταιρεία μόδας με επικεφαλής τον Jun Takahashi.

Το Aygo X Undercover είναι εμπνευσμένο από τις αντισυμβατικές σχεδιαστικές φιλοσοφίες του Takahashi κόντρα στα στερεότυπα, στοιχεία που εφαρμόζονται στην έκδοση τρίτης γενιάς του μικρού crossover το οποίο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2021.

«Γνωρίζαμε ότι η Undercover θα μπορούσε να επεκτείνει περαιτέρω τον ισχυρό χαρακτήρα του Aygo X και ήμασταν ενθουσιασμένοι που εξερευνούσαμε πώς η γλώσσα μόδας του Jun θα μπορούσε να μεταφραστεί στη διαδικασία εξέλιξης του αυτοκινήτου», δήλωσε ο Tadao Mori, Επικεφαλής του Styling Design για την Toyota Europe.

Το Toyota Aygo X Undercover περιορίζεται σε μόλις 5.000 μονάδες. Η τιμή δεν ανακοινώθηκε, αλλά θα πρέπει να είναι υψηλότερη από το τυπικό Aygo X, το οποίο ξεκινά από περίπου 15.500 ευρώ.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Auto NewsNews

Volkswagen: Έκπτωση έως 7.000 ευρώ στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!