MotorsportRace NewsWRC

Στον Kalle Rovanpera τα αγωνιστικά παπούτσια του Colin McRae!

O 22χρονος Kalle Rovanpera, με έξι νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, 70 πρώτους χρόνους σε Ειδικές Διαδρομές και 255 πόντους, έγινε φέτος ο νεότερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ιστορία του WRC…

O στόχος επετεύχθη λοιπόν και μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς με το Ράλλυ Ιαπωνίας, ο Rovanpera, μαζί με όλη την ομάδα της Toyota Gazoo Racing έμεινε στην Ιαπωνία για μια βδομάδα διαφημιστικού σκοπού. Εκεί, παρέλαβε και ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο που είχε σχέση με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που κέρδισε φέτος. Ένα κάδρο με τα αγωνιστικά παπούτσια του μέχρι τώρα νεότερου Παγκόσμιου Πρωταθλητή Colin McRae (το 1995, όταν ο Colin ήταν 27 ετών) και δυο πολύ ωραίες φωτογραφίες, με το δώρο να το παραδίδει η κόρη του αείμνηστου Colin, η Hollie McRae.

Παράλληλα, στη συγκεκριμένη εκδήλωση και σχετικά με το διάλειμμα για ξεκούραση που έχουμε μέχρι το Ράλλυ Μόντε Κάρλο του 2023 (19 – 22 Ιανουαρίου), ο Kalle Rovanpera δήλωσε τα εξής: «Ανυπομονώ για το διάλειμμα. Ήταν αρκετά μεγάλη σεζόν και το Ράλλυ Ιαπωνίας αρκετά σκληρό. Σε λίγο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη χρονιά και ξέρουμε όλοι ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Τώρα όμως είναι καιρός να χαλαρώσουμε και να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Προς το παρών θα πάω με μερικούς φίλους για drifting. Είναι ένας καλός τρόπος να χαλαρώσω…»

Related posts
MotorsportRace News

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο Ράλλυ Σαφάρι...

HotIn Pen & InkManuscriptsMotorsportOld SchoolWRCΧρήστος Κίτσος

Ράλλυ Σαφάρι: Με τα Snorkel σε «πρώτο πρόσωπο»…

MotorsportOther RacesRace News

Εντυπωσιακή «εκκίνηση» για το Rotax MAX Challenge…

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!