Auto NewsEcoNews

Στις 7 Ιουνίου η αποκάλυψη του νέου Volvo EX30 [video]

H Volvo επιβεβαίωσε σήμερα -μέσα από ανακοίνωσή της- ότι θα αποκαλύψει το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο, με την κωδική ονομασία ΕΧ30, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Στις 7 Ιουνίου, στις 14:30, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV, Volvo EX30, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του. Την ίδια ημέρα, θα είναι επίσης διαθέσιμο για παραγγελία σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής».

Το EX30 θα είναι ένα μικρό ηλεκτρικό SUV, το οποίο σύμφωνα με τους Σουηδούς θα δώσει τη δυνατότητα σε ένα νεανικότερο κοινό να εισέλθει στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, αφού θα διατίθεται σε προσιτή τιμή, τη στιγμή όμως που δεν θα κάνει «εκπτώσεις» σε ότι μας έχει συνηθίσει η μάρκα του Γκέτεμποργκ μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, το νέο -και μικρότερο- EV της Volvo, θα ακολουθεί το κορυφαίο της γκάμας ΕΧ90 που είδαμε πρόσφατα (δες εδώ) και αξίζει να αναφέρουμε ότι τα δύο αυτοκίνητα δοκιμάστηκαν και εξελίχθηκαν μαζί (δείτε την παρακάτω φωτογραφία) και σύμφωνα με τις πρώτες φωτογραφίες δείχνουν να μοιράζονται πολλά στοιχεία όσο αφορά στην εξωτερική σχεδίαση.

Για να δούμε…

Related posts
EcoHot

BYD: Η Κινέζικη Άνοιξη στην Ελλάδα!

Auto NewsMoto NewsNews

Αναλογικά τέλη κυκλοφορίας: Σε ισχύ από τον Απρίλιο!

Moto NewsNews

Aprilia Tuareg Racing: Ξεκινά η φετινή σεζόν...

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!