Auto NewsNews

Στις 15 Απριλίου η αποκάλυψη του πρώτου Lancia της νέας εποχής!

Η Lancia συνεχίζει την πορεία αναγέννησής της, πραγματοποιώντας στις 15 Απριλίου 2023, τη δεύτερη παρουσίασή της, με τίτλο Emozione Pu+Ra.

Σημείο αναφοράς της εκδήλωσης -που το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει μέσω του διαδικτύου- θα αποτελέσει η αποκάλυψη ενός νέου, 100% ηλεκτρικού πρωτοτύπου, το οποίο αποτελεί εξέλιξη του σχεδιαστικού μανιφέστου, Pu+Ra Zero, το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης της νέας εποχής της Lancia, τον περασμένο Νοέμβριο.

Να θυμίσουμε ότι η νέα εποχή της Lancia βασίζεται σε ένα δεκαετές πλάνο που έχει εγκριθεί από τη διοίκηση του Ομίλου Stellantis. Αυτό περιλαμβάνει μια γκάμα τριών νέων μοντέλων, τα οποία μέχρι το 2028 αναμένεται να καλύπτουν το 50% της αγοράς. Αφετηρία θα αποτελέσει το 2024 η αποκάλυψη του νέου Ypsilon. Δύο χρόνια αργότερα το 2026 θα ακολουθήσει η νέα ναυαρχίδα της μάρκας, ενώ το 2028 θα παρουσιαστεί η νέα “Delta”. Πρόκειται για ένα συμπαγές και φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης, το οποίο θα οδηγήσει τη μάρκα από το 2028 να προσφέρει μια αμιγώς ηλεκτρική γκάμα μοντέλων.

Σχετικά τώρα με την παρουσίαση και την αποκάλυψη του νέου πρωτοτύπου της Lancia στις 15 Απριλίου, αυτή μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω:

Related posts
Auto NewsFeaturesIn Pen & InkNews

WCOTY 2024: Οι νικητές...

Moto NewsNews

Ducati Season Opening 2024: Η αρχή από το Ducati Athens…

Auto NewsEcoNews

Baw Pony: Τώρα και σε έκδοση ΙΧ και μάλιστα με τέσσερις θέσεις!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!