Race NewsRacesWe the North

Σεμινάριο υποψηφίων κριτών ΑΟΘ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο σεμινάριο υποψήφιων κριτών το οποίο συνδιοργάνωσαν και προσέφεραν δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλός Θεσσαλονίκης και η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.

Οι υποψήφιοι το περασμένο Σάββατο παρακολούθησαν το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου το οποίο έλαβε χώρα στην αίθουσα Β του περιπτέρου 8 της ΔΕΘ. Το σεμινάριο προλόγισαν ο κ. Νίκος Ανεζίνης ως εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Μιχελακάκης . Στη συνέχεια τα στελέχη της ομοσπονδίας κ. Δημοσθένης Ριζικάρης και κ. Τάσος Αθανασίου παρουσίασαν το οπτικοακουστικό υλικό του σεμιναρίου.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το πρωί της Κυριακής στην πίστα καρτ Drivepark στο Νέο Ρύσιο όπου οι υποψήφιοι εξασκήθηκαν στην πρακτική εφαρμογή κανονισμών και διαδικασιών των αγώνων με προσομοιώσεις στις οποίες συμμετείχαν αγωνιστικά αυτοκίνητα, πιστοποιημένοι αλλά και υποψήφιοι κριτές, στελέχη της ομοσπονδίας και μέλη του ομίλου.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η παρουσία τόσων νέων ανθρώπων με πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από πολλές πόλεις της βορείου Ελλάδος γέμισε με ελπίδα όλους τους παρευρισκόμενους.

Related posts
MotorsportRace NewsWRC

Hyundai Motorsport: Με τρία «ειδικά βαμμένα» i20N Rally 1 στο Ράλλυ Κροατίας για τη μνήμη του Craig Breen!

MotorsportOther RacesRace News

Κυπ. Αναβάσεων Β. Ελλάδος: 1ος Γύρος - Ανάβαση Ιωαννίνων

MotorsportOther RacesRace News

Παν. Πρωτ. Ράλλυ: Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας [13 - 14 Απριλίου 2024]

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!