Auto NewsIn Pen & InkNewsOld School

Πωλείται η Ferrari F40 του Toto Wolff

Για όσους ψάχνουν για μια καλά συντηρημένη, vintage Ferrari με κάποια σοβαρή προέλευση ιδιοκτησίας, υπάρχει το κατάλληλο αυτοκίνητο για αυτούς…

Το αφεντικό της ομάδας F1 της Mercedes, Toto Wolff, πουλάει αυτή τη στιγμή τη Ferrari F40 του 1990 που έχει πραγματικά ελάχιστα χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Διατίθεται προς πώληση στην αντιπροσωπεία Tom Hartley JNR του Ηνωμένου Βασιλείου. Η -με αρ. πλαισίου 087007- F40 έχει καλύψει μόλις 5.536 χλμ. και πρόσφατα έλαβε ένα «πλήρες φρεσκάρισμα» από τους ειδικούς της Autofficina Bonini Carlo S.r.l., ένα κατάστημα αναπαλαίωσης στην Ιταλία.

Έχει επίσης λάβει την κλασική πιστοποίηση Ferrari “Red Book”, επιβεβαιώνοντας το αυθεντικό του πλαίσιο, τα πάνελ του αμαξώματος, τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων. Σύμφωνα δε με την περιγραφή, είναι ένα από τα μόλις 27 μοντέλα που παραδόθηκαν αρχικά στην ισπανική αγορά.

Για την ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Wolff πουλά μέρος της συλλογής του. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes F1 πούλησε τις LaFerrari Aperta, Enzo και SL65 AMG Black Series μέσω του Tom Hartley το 2021. Σύμφωνα δε με το Motor Authority, είπε τότε ότι απλά δεν είχε χρόνο να οδηγήσει τα αυτοκίνητα. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι υπάρχουν πλέον 23 αγώνες στο ημερολόγιο της Formula 1 για το 2023…

Η αντιπροσωπεία δεν αναφέρει τη ζητούμενη τιμή, αν και λαμβάνοντας υπόψη τα λίγα χιλιόμετρα, την πρόσφατη εργασία που έγινε και την ιδιοκτησία του Wolff, στοιχηματίζουμε ότι αναζητούν αρκετά περισσότερα σε σχέση με τον μέσο όρο των F40.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Auto NewsNews

Volkswagen: Έκπτωση έως 7.000 ευρώ στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!