Moto NewsNews

Πρεμιέρα για το νέο SEAT MÓ 50

Η SEAT MÓ προσφέρει λύσεις μετακίνησης που ανταποκρίνονται στις δυναμικές ανάγκες όσων ζουν στην σύγχρονη πόλη. Και τώρα παρουσιάζει ένα νέο όχημα στο αστικό τοπίο με το νέο της eScooter, το SEAT MÓ 50.

Αποτελώντας μέρος της γκάμας των eScooters της μάρκας, μαζί με το SEAT MÓ 125 και το SEAT MÓ 125 Performance, το SEAT MÓ 50 έχει σχεδιαστεί για να φέρει την αστική μετακίνηση σε μια νέα γενιά, ένα  κοινό που εκτιμά την ελευθερία που προσφέρει η ηλεκτρική κινητικότητα, αλλά σε ένα πακέτο που ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο ζωής τους.

Το SEAT MÓ 50 διατηρεί όλες τις λειτουργίες των ισχυρότερων αδερφών του SEAT MÓ 125, αλλά είναι προσαρμοσμένο για ένα διαφορετικό είδος χρήστη. Το πλήρως ηλεκτρικό scooter χρησιμοποιεί έναν 4kW ηλεκτρικό κινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου για να προσφέρει αυτονομία έως και 172 χλμ. με μία μόνο φόρτιση, αρκετό χώρο αποθήκευσης για δύο κράνη και βελτιωμένα επίπεδα συνδεσιμότητας.

Ο πυρήνας σε αυτό το νέο μοντέλο είναι το σύστημα μετάδοσης κίνησης του eScooter. Χρησιμοποιεί έναν προηγμένο ηλεκτροκινητήρα, που παράγει ισχύ 4 kW (7,3 kW μέγιστης ισχύος) και 100 Nm ροπής, ενσωματωμένο στον πίσω τροχό. Συνδέεται με μια αφαιρούμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 5,6 kWh που προσφέρει έως και 172 χιλιόμετρα εμβέλειας ανά φόρτιση σε λειτουργία ECO με βάση τον επίσημο κύκλο δοκιμών, ενώ υπάρχουν τρεις τρόποι οδήγησης για να επιλέξετε: City, Sport και Eco, καθώς και όπισθεν για απλούστερους ελιγμούς.

Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί όταν βρίσκεται στο όχημα, αλλά μπορεί επίσης να αφαιρεθεί και να συνδεθεί σε μια απλή, οικιακή πρίζα. Κάνοντας τη φόρτιση τόσο εύκολη όσο η φόρτιση ενός smartphone. Η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε μόλις 6 ώρες περίπου από οικιακή παροχή.

Αλλά το SEAT MÓ 50 δεν είναι απλώς θέμα αυτονομίας και χρόνου επαναφόρτισης. Στο δρόμο αποδίδει τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, δίνοντάς του την ευελιξία που χρειάζεται για να διασχίζει τους δρόμους της πόλης.

Τέλος, η παραγωγή του SEAT MÓ 50 αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023, ενώ η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Related posts
Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Auto NewsNews

Volkswagen: Έκπτωση έως 7.000 ευρώ στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!