Moto NewsNews

Πρεμιέρα για την Vespa Primavera Color Vibe

Το πρώτο νέο της σεζόν 2023 για την Vespa είναι η ειδική σειρά Vespa Primavera Color Vibe, που εκφράζει το πολύχρωμο και ανέμελο πνεύμα της Vespa και χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο δίχρωμο κουστούμι, στο οποίο το σώμα σε απόχρωση πορτοκαλί Arancio Color Vibe ή λευκό Bianco Color Vibe συνδυάζεται με την τολμηρή απόχρωση τιρκουάζ Ottanio στην περιοχή του πατώματος.

Μία πρωτότυπη χρωματική σφραγίδα, η οποία -με μαύρη «υπογράμμιση»- διατρέχει διαγώνια ολόκληρο το σώμα με ειδικά γραφικά που ξεκινούν από την ποδιά και καταλήγουν στα πλαϊνά καπάκια.

Σε χρώμα Ottanio είναι βαμμένη και η γρίλια της μπροστινής «γραβάτας» καθώς και οι αποκλειστικές ζάντες των τροχών, φτιαγμένες μόνο για αυτήν την έκδοση με ειδικό γυαλιστερό μεταλλικό φινίρισμα, ενώ η εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις μαύρες σπορ λεπτομέρειες.

Η νέα Vespa Primavera Color Vibe διατίθεται στις εκδόσεις 50, 125 και 150 cc, με την ένδειξη του κυβισμού να δηλώνεται με πορτοκαλί χρώμα μέσα από τα γραφικά στα πλαϊνά του οχήματος, με την ενδεικτική τιμή λιανικής να ξεκινά από 3.750€.

Related posts
Auto NewsMoto NewsNews

Αναλογικά τέλη κυκλοφορίας: Σε ισχύ από τον Απρίλιο!

Moto NewsNews

Aprilia Tuareg Racing: Ξεκινά η φετινή σεζόν...

Auto NewsEcoNews

Πρώτη ματιά στο ηλεκτρικό Isuzu D-Max…

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!