Auto NewsNews

Νέες ειδικές εκδόσεις για το Citroen C3

Το C3 είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του B Segment και παρά την επταετή πορεία που έχει η τρίτη γενιά στην αγορά, η Citroen φροντίζει να το ανανεώνει συνεχώς τόσο σε επίπεδο εμφάνισης (facelift το 2020), όσο και σε επίπεδο εκδόσεων και εξοπλισμού ώστε να παραμένει φρέσκο.

Στη λογική αυτή, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία προσθέτει τώρα νέες ειδικές εκδόσεις με σημαντικά αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό, οι οποίες είναι οι: YOU!, C-Series, Shine & Elle.

Αρχίζοντας από την ειδική έκδοση YOU!, αυτή ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού το οποίο αναζήτα ένα αυτοκίνητο προσιτό και πρακτικό, προσφέροντας  όλον τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό (π.χ. οθόνη αφής, ηλεκτρικές ευκολίες) και ταυτόχρονα μοναδικό στυλ και εμφάνιση χάρη στις προστατευτικές επενδύσεις στα μαρσπιέ και τα τόξα των θόλων, στην οροφή bi-ton και τους καθρέπτες σε λευκό χρώμα και το αποκλειστικό λογότυπο You! στα πλαϊνά του αμαξώματος.

Η ειδική έκδοση C-Series, εκφράζει όλες τις αξίες της μάρκας όπως τα εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και τον αναμφισβήτητα ξεχωριστό χαρακτήρα των μοντέλων της. Η ειδική αυτή έκδοση πραγματικά ξεχωρίζει χάρη στην οροφή bi-ton και το αποκλειστικό διακοσμητικό Color Pack, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πλήρη βασικό εξοπλισμό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, φιμέ τζάμια, τα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Η έκδοση Shine, εκτός των ανεξάντλητων επιλογών εξατομίκευσης, διαθέτει κορυφαίο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει Σύστημα Connected Navigation, δωρεάν Υπηρεσίες Online Συνδεσιμότητας για 3 έτη, κάμερα οπισθοπορείας, καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Τέλος, η μοντέρνα και κομψή ειδική έκδοση Elle, είναι πραγματικά ξεχωριστή: υπογραφή ELLE, αποκλειστικό Color Pack, οροφή bi-ton, καθίσματα Advanced Comfort με επένδυση Alcantara/Δερματίνη, και επιπλέον κορυφαίος βασικός εξοπλισμός όπως Σύστημα Connected Navigation, δωρεάν Υπηρεσίες Online Συνδεσιμότητας για 3 έτη, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Related posts
Auto NewsMoto NewsNews

Αναλογικά τέλη κυκλοφορίας: Σε ισχύ από τον Απρίλιο!

Moto NewsNews

Aprilia Tuareg Racing: Ξεκινά η φετινή σεζόν...

Auto NewsEcoNews

Πρώτη ματιά στο ηλεκτρικό Isuzu D-Max…

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!