Auto NewsNews

Νέα έκδοση Extreme και νέος κινητήρας για το Dacia Spring

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, η οποία διεξάγεται αυτές τις μέρες, η Dacia παρουσιάζει τη νέα έκδοση Extreme του Spring, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες κίνησης του μοντέλου και στον ανοιχτό δρόμο.

Το Spring Extreme διατίθεται στο χρώμα ‘Slate Blue’, ενώ εφοδιάζεται με πλήθος νέων σχεδιαστικών λεπτομερειών:

Εξωτερικά:

  • Συγκεκριμένα τμήματα του αμαξώματος, όπως οι μπάρες οροφής, τα καλύμματα των πλευρικών καθρεφτών, οι πλήμνες των τροχών, το σήμα της Dacia στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, καθώς και μέρη κάτω από τα φωτιστικά σώματα, είναι βαμμένα σε χάλκινη απόχρωση (‘Copper Brown’).
  • Υπάρχουν αυτοκόλλητες λωρίδες στις πόρτες, καθώς και μια αισθητική αναφορά στο μοτίβο snorkel του Duster που βρίσκεται μεταξύ των θυρών και των εμπρός φτερών, αλλά και μια ειδική διακόσμηση στα προστατευτικά του κάτω μέρους των θυρών.

Εσωτερικά:

  • Ξεχωριστή επένδυση στα μαρσπιέ των θυρών
  • Ειδική εκτύπωση στα εμπρός ελαστικά πατάκια
  • Επένδυση σε χάλκινη απόχρωση (Copper Brown) σε ορισμένα τμήματα των πάνελ των εμπρός θυρών, στο περίγραμμα των αεραγωγών και της οθόνης πλοήγησης
  • Εμφανείς ραφές καθισμάτων σε χάλκινη απόχρωση (Copper Brown)
  • Κεντημένο λογότυπο ‘Dacia Link’ στα εμπρός καθίσματα

Ένας εντελώς νέος ηλεκτροκινητήρας 65 ίππων

Με το λανσάρισμα της νέας έκδοσης Spring Extreme, η Dacia παρουσιάζει επίσης για πρώτη φορά τον εντελώς καινούριο κινητήρα ELECTRIC 65 (65hp/48kW). Διαθέσιμος αποκλειστικά με το Spring Extreme, ο νέος αυτός κινητήρας συνδυάζεται με ένα επίσης νέο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο εξασφαλίζει καλύτερες επιταχύνσεις και καλύτερη ανάκτηση ενεργείας για μεγαλύτερη αυτονομία. Χάρη στο νέο κινητήρα ELECTRIC 65, το Spring Extreme εξασφαλίζει αυτονομία της τάξεως των 220χλμ. σε μικτό κύκλο και 305χλμ. σε αστικό κύκλο.

Related posts
Moto NewsNews

Αποκαλύφθηκαν οι νέες Aprilia RSV4 Factory και Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Auto NewsNews

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i30

Auto NewsNews

Volkswagen: Έκπτωση έως 7.000 ευρώ στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!