In & Out

Μονοθέσιο του Schumacher «έπιασε» τα 14,8 εκατομμύρια δολάρια!

Ακριβώς όπως ο οδηγός του, το μονοθέσιο Formula 1 της Ferrari που βλέπετε στις φωτογραφίες έχει σπάσει και αυτό ένα ρεκόρ…

Ο οίκος RM Sotheby’s ανακοίνωσε ότι το παλιό F2003 του Michael Schumacher έχει γίνει πλέον το πολυτιμότερο αυτοκίνητο F1 της «μοντέρνας εποχής» που πουλήθηκε ποτέ, με την εντυπωσιακή τιμή των 14,8 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ή 14.873.327 $ για την ακρίβεια και σπάει το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ένα πρώην μονοθέσιο της F1 πάλι του Michael Schumacher, μια Ferrari F2001 που πουλήθηκε για μόλις… 7.504.000 $ το 2017.

Αυτό το F2003 είναι το μονοθέσιο με το οποίο ο Schumacher κατέκτησε τον έκτο από τους επτά παγκόσμιους τίτλους του στη Formula 1, σημειώνοντας πέντε νίκες σε αγώνες, τρεις pole positions και δύο ακόμη βάθρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μονοθέσιο παρουσιάστηκε προς πώληση «σε πλήρως λειτουργική κατάσταση» και υποβλήθηκε σε πρόσφατη επισκευή από την ίδια τη Ferrari.

«Τα μονοθέσια της Formula 1 αυτής της ποιότητας και προέλευσης σπάνια βγαίνουν στην αγορά», εξήγησε ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας EMEA Augustin Sabatié-Garat.

Ένα μονοθέσιο σπάνιας ποιότητας…. ακριβώς όπως ο οδηγός του, άλλαξε χέρια λοιπόν…

Περισσότερες φωτογραφίες:

Related posts
Auto NewsIn & OutNews

Βίντεο: Ο Lucas di Grassi προκαλεί με το CUPRA Tavascan τις ακραίες συνθήκες της Lapland…

Auto NewsIn & OutNews

Macallan και Bentley δημιούργησαν ένα ουίσκι πιο ακριβό και από αυτοκίνητο!

FeaturesIn & OutIn Pen & Ink

Θέμα: Όλες οι Ferrari του Lewis Hamilton!

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!