MotorsportRace News

Με 30 συμμετοχές η πρεμιέρα του IAME Series Greece 2022

Επιτέλους επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με την πρώτη μάχη των «warriors» του IAME Series Greece για το 2022 να διεξάγεται την προσεχή Κυριακή, 17 Απριλίου.


Η προσοχή στρέφεται στο φυσικό «σπίτι» του θεσμού, το Kartodromo, όπου 30 ταλαντούχοι οδηγοί κάθε ηλικίας θα παραταχθούν στο grid. Στόχος τους θα είναι η κατάκτηση της πρώτης καρό σημαίας της σεζόν και μαζί με αυτή, το πλεονέκτημα στο κυνήγι των εισιτηρίων πρόκρισης στους Παγκοσμίους Τελικούς του IAME Series (IWF).


Η κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών) είναι η πολυπληθέστερη της πρεμιέρας, με 13 συμμετοχές, οι 8 εκ των οποίων ανήκουν στην Κλάση X30 MINI B (8-10 ετών).
Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) θα διεκδικήσουν τη νίκη 5 αθλητές, ενώ η X30 SENIOR (από 14 ετών) θα έχει 7 οδηγούς στο grid.
Φέτος η X30 MASTER (άνω των 30 ετών) αποτελεί αυτόνομη κατηγορία και στον πρώτο εκ των τριών γύρων του 2022 θα λάβουν μέρος 5 οδηγοί, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν την πιο σκληρή γόμα των ελαστικών της Comet.

Ο αγώνας της πρεμιέρας θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο Άρτεμις σε συνεργασία με την ΑΛΑ, ενώ την τεχνική επιμέλεια θα έχει η IRON Team.
Related posts
Formula 1HotIn Pen & InkManuscriptsMotorsportOld SchoolΧρήστος Κίτσος

F1 - Chinese GP: Η ιστορία του κινεζικού Grand Prix…

MotorsportRace NewsWRC

Hyundai Motorsport: Με τρία «ειδικά βαμμένα» i20N Rally 1 στο Ράλλυ Κροατίας για τη μνήμη του Craig Breen!

MotorsportOther RacesRace News

Κυπ. Αναβάσεων Β. Ελλάδος: 1ος Γύρος - Ανάβαση Ιωαννίνων

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!