MotorsportOther RacesRace News

Με 115 συμμετοχές η εκκίνηση του Ιστορικού Ακρόπολις 2022

Η ράμπα της αφετηρίας του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022, στη σκιά της Ακρόπολης στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου, θα υποδεχθεί 102 πληρώματα και 13 αναβάτες μοτοσικλετών στη μεγάλη επιστροφή του αγώνα!

Συγκεκριμένα, 36 πληρώματα της κατηγορίας Sporting και, ακολούθως, 4 της κατηγορίας Legends θα συμμετάσχουν στις 11 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα (έξι το Σάββατο 4/6 και πέντε την Κυριακή 5/6), που έχουν συνολικό μήκος 149,61 χιλιομέτρων.

Στον αγώνα Regularity θα διαγωνιστούν 62 πληρώματα αυτοκινήτων και 13 αναβάτες μοτοσικλετών. Μεταξύ των πρώτων περιλαμβάνονται και 8 πληρώματα από το εξωτερικό, καθώς οι αγωνιζόμενοι θα καλύψουν 18 ΕΔΑ – δέκα την πρώτη ημέρα και οκτώ τη δεύτερη.

Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα διανυκτερεύσουν το βράδυ του Σαββάτου 4/6 στην Ιτέα, αφού πρώτα λάβουν μέρος στην αντίστοιχη νυχτερινή δοκιμασία (στην ΕΔ «Καρούτες» εκείνοι των κατηγοριών Sporting/Legends και σε διαδρομή περιμετρικά της πόλης της Φωκίδας εκείνοι της Regularity).

Όπως και η εκκίνηση κάτω από τον Παρθενώνα, έτσι και ο τερματισμός το απόγευμα της Κυριακής 5/6 (στις 19:00) στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας θα είναι κοινός για όλους τους αγωνιζόμενους του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022.

Related posts
MotorsportRace News

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο Ράλλυ Σαφάρι...

HotIn Pen & InkManuscriptsMotorsportOld SchoolWRCΧρήστος Κίτσος

Ράλλυ Σαφάρι: Με τα Snorkel σε «πρώτο πρόσωπο»…

MotorsportOther RacesRace News

Εντυπωσιακή «εκκίνηση» για το Rotax MAX Challenge…

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

…και ενημερωθείτε με άποψη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα!